Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

KomentářeKomentáře k updatům FiveM

1 2 3
sNatch
sNatch Fotograf Level 26 30.9.2024 19:41
dajte prec prosim ten tank [<3]
dajte prec prosim ten tank <3
elon30
TSanMartas125
TSanMartas125 Legendární hráč Level 44 30.9.2024 20:20
Tank Je Fajn Akorát bych dal cenu Trochu hore a možna Cooldown.
Tank Je Fajn Akorát bych dal cenu Trochu hore a možna Cooldown.
sNatch
sNatch Fotograf Level 26 30.9.2024 20:32
presne
presne
elon30
Charlie01
Charlie01 Legendární hráč Level 55 1.10.2024 23:49
Líbí se mi přidaný jetpack a zvýšena cena na Rhino, tank jsem si zkusil za mě topovka
Líbí se mi přidaný jetpack a zvýšena cena na Rhino, tank jsem si zkusil za mě topovka pulp-fiction2
S1 Codeshadow >> S4 Codeshadow >> FiveM Charlie_
>> Peníze <<
FiveM 2,266,454,356$
robozabijak
robozabijak Legendární hráč Level 25 3.10.2024 08:42
Chteli bychom zpet aukce bez minimalni a maximalni hodnoty. Myslim, ze stejny nazor jako ja ma 99% hracu
Chteli bychom zpet aukce bez minimalni a maximalni hodnoty. Myslim, ze stejny nazor jako ja ma 99% hracu
niCe niCe Hlavní Manažer 3.10.2024 08:51
Z jakeho duvodu? V cem te toto omezuje?
Z jakeho duvodu? V cem te toto omezuje?
robozabijak
robozabijak Legendární hráč Level 25 3.10.2024 09:26
No uprimne na serveru hraje do sto lidi a ekonomika stala na tom kdo se jak s kym domluvil treba cena auta ktera se treba co tyden menila. Ted je urcena cena a hotovo. Aukce od 0 nejlepsi co kdy mohlo byt. Budto jsi vydelal nebo prodelal ale o tom to je. Je to hra a ma nas to bavit. Zatim jsem neslysel ze by se to nekomu libilo tak proc to nezrusit? Neber me nijak zle jen rikam svuj nazor a nazor vetsiny lidi.
No uprimne na serveru hraje do sto lidi a ekonomika stala na tom kdo se jak s kym domluvil treba cena auta ktera se treba co tyden menila. Ted je urcena cena a hotovo. Aukce od 0 nejlepsi co kdy mohlo byt. Budto jsi vydelal nebo prodelal ale o tom to je. Je to hra a ma nas to bavit. Zatim jsem neslysel ze by se to nekomu libilo tak proc to nezrusit? Neber me nijak zle jen rikam svuj nazor a nazor vetsiny lidi.
niCe niCe Hlavní Manažer 3.10.2024 10:51
A proc bys daval aukci od 0, kdyz muzes nastavit minimalni hodnotu? Proc bys chtel prodat nejakou vec za mene, nez je minimalni hodnota?
A proc bys daval aukci od 0, kdyz muzes nastavit minimalni hodnotu? Proc bys chtel prodat nejakou vec za mene, nez je minimalni hodnota?
robozabijak
robozabijak Legendární hráč Level 25 3.10.2024 11:05
Pomahalo to treba novackum do startu napriklad
Dart Dart 3.10.2024 11:24
Myslím, že nováčkům spíše pomáhá, když znají minimální cenu položky, kterou chtějí prodat v aukci. Rozdávání majetku máš stejně zakázané v /rules
Myslím, že nováčkům spíše pomáhá, když znají minimální cenu položky, kterou chtějí prodat v aukci. Rozdávání majetku máš stejně zakázané v /rules
niCe niCe Hlavní Manažer 3.10.2024 11:35
Jak presne by to pomahalo novackum do startu? Vysvetli prosim.
Jak presne by to pomahalo novackum do startu? Vysvetli prosim.
Vostik Vostik 19.11.2024 12:28
Mi osobně to pomohlo k mému prvnímu auto a to k Coquette D10, kterou jsem v aukci koupil za 120k
Mi osobně to pomohlo k mému prvnímu auto a to k Coquette D10, kterou jsem v aukci koupil za 120k innocent
otorinolaryngolog
otorinolaryngolog Nikdo Vyjímečný Level 45 1.4.2025 09:19
Dobrej apríl s těma updatama 😂😂😂
Dobrej apríl s těma updatama 😂😂😂
NITROSHI NITROSHI Moderátor 1.4.2025 10:20
Taky zkazíš každou srandu
Taky zkazíš každou srandu :D
otorinolaryngolog otorinolaryngolog 1.4.2025 11:19
Tak nikdo hádám nebyl tak hloupej aby to nepochopil sám 😂😂
Tak nikdo hádám nebyl tak hloupej aby to nepochopil sám 😂😂
Jozefos Jozefos Moderátor 1.4.2025 11:51
otorinolaryngolog už boli taký čo tento update vyskúšali naplno 😂
Tak nikdo hádám nebyl tak hloupej aby to nepochopil sám 😂😂 otorinolaryngolog otorinolaryngolog už boli taký čo tento update vyskúšali naplno 😂
NITROSHI NITROSHI Moderátor 1.4.2025 12:12
Tak to jsi měl vidět na FiveM jak vypisovali někteří jak se to toho vrhnou
Tak to jsi měl vidět na FiveM jak vypisovali někteří jak se to toho vrhnou :D
1 2 3