Zapomenuté uživatelské jméno
Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

KomentářeKomentáře k updatům FiveM

1 2 3
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 14.8.2022 20:29
Prosim postujte vase komentare k updatum zde.
Prosim postujte vase komentare k updatum zde.

- Je zakazano psat navrhy do tohoto tematu
- Je zakazano dozadovat se zruseni nebo odstraneni nedavnych updatu
Dart
Dart Pokročilý hráč Level 70 16.8.2022 21:14
Párkrát jsem zkusil a vždy mechanik vozidlo správně doručil, tak vypadá, že opraveno, dobrá práce!
- Mozna opraven bug, kdy blbnuly spawny vozidel a NPC pobliz nemocnice v DavisPárkrát jsem zkusil a vždy mechanik vozidlo správně doručil, tak vypadá, že opraveno, dobrá práce!
sutoo
sutoo Level 66 1.10.2022 01:44
up
up
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 28.1.2023 06:41
Jak funguji kancelare u organizaci na FiveM? Je to trochu odlisne nez na SA-MP: Kancelare muzou koupit vsichni hraci v organizaci, koupene kancelare hracu pak patri organizaci. Pokud pak odejde z organizace hrac, ktery ma koupenou nejakou kancelar a nikdo jiny z organizace tuto kancelar nema koupenou, tak ani organizace nema tuto kancelar koupenou. Takze je pro CEO organizace vyhodne brat do organizace hrace, kteri maji hodne kancelari.
Jak funguji kancelare u organizaci na FiveM? Je to trochu odlisne nez na SA-MP:

Kancelare muzou koupit vsichni hraci v organizaci, koupene kancelare hracu pak patri organizaci. Pokud pak odejde z organizace hrac, ktery ma koupenou nejakou kancelar a nikdo jiny z organizace tuto kancelar nema koupenou, tak ani organizace nema tuto kancelar koupenou. Takze je pro CEO organizace vyhodne brat do organizace hrace, kteri maji hodne kancelari.
Shay
Shay Level 95 18.3.2023 10:44
Vláčky [<3] Za posledních pár týdnů se přidalo spoustu skvělých novinek, skvělá práce! Jsem zvědavá a moc se těším, co nás ještě v budoucnu čeká
Vláčky <3

Za posledních pár týdnů se přidalo spoustu skvělých novinek, skvělá práce! :) Jsem zvědavá a moc se těším, co nás ještě v budoucnu čeká :)
AlmaNyx
AlmaNyx Nájemný Vrah Level 78 18.5.2023 07:24
Tento mesiac je to jeden luxus update za druhým. Každopádne mám dotaz ohladne novo pridaných fariem na weed a skladu na kokain. Za 200k je možné zakúpiť napríklad jedlú sodu, ktorá zvýši produkciu o 50% na 6 hodín což je 20 gramu na hodinu (120 za 6 hodín), čo neni ani zdaleka worth 200k, takže sa to prakticky nevyplatí. Jedná sa o nejaký bug, alebo zámer a niečo mi uniká? Díky
Tento mesiac je to jeden luxus update za druhým.

Každopádne mám dotaz ohladne novo pridaných fariem na weed a skladu na kokain.
Za 200k je možné zakúpiť napríklad jedlú sodu, ktorá zvýši produkciu o 50% na 6 hodín což je 20 gramu na hodinu (120 za 6 hodín), čo neni ani zdaleka worth 200k, takže sa to prakticky nevyplatí.

Jedná sa o nejaký bug, alebo zámer a niečo mi uniká? Díky
niCe niCe Hlavní Manažer 18.5.2023 17:20
Ahoj, mas pravdu, to jsem spatne propocital. Snizim tu cenu tech zasob
Ahoj, mas pravdu, to jsem spatne propocital. Snizim tu cenu tech zasob ;)
Next
Next Level 93 24.5.2023 22:17
Díky moc za /radio, na tento update jsem čekal!
Díky moc za /radio, na tento update jsem čekal! :)
vikin1231
vikin1231 Nikdo Vyjímečný Level 49 9.6.2023 23:20
Ta PD Corvetta se Vám opravdu povedla ! Model je opravdu nádherný a funguje přesně a pohodlně. Jen by se v budoucnu mohla dát koupit - platím ZLATEM
Ta PD Corvetta se Vám opravdu povedla ! :) Model je opravdu nádherný a funguje přesně a pohodlně.
Jen by se v budoucnu mohla dát koupit - platím ZLATEM :D
AlmaNyx
AlmaNyx Nájemný Vrah Level 78 11.7.2023 17:14
Featura, na ktoru veľa hráčov netrpezlivo čakalo dlhú dobu a musím uznať, že sa vážne podarila. Neni nad to zobrať káru, doplniť muníciu a vyraziť na lov a užívať tu prírodu a čo je bonus, je to pomerne slušne platené, takže to neni len relax a zábava, ale i dobry spôsob na zisk. To, ako luxusne vypadá tá lovecka príručka ani nebudem spomínat Velké díky za tento update a good job.
- Pridano loveniFeatura, na ktoru veľa hráčov netrpezlivo čakalo dlhú dobu a musím uznať, že sa vážne podarila.
Neni nad to zobrať káru, doplniť muníciu a vyraziť na lov a užívať tu prírodu a čo je bonus, je to pomerne slušne platené, takže to neni len relax a zábava, ale i dobry spôsob na zisk.
To, ako luxusne vypadá tá lovecka príručka ani nebudem spomínat :D

Velké díky za tento update a good job.
Stiffy
Stiffy Majitel filmového studia Level 144 27.7.2023 02:07
Zabit v 10 z 10 pripadech. Kdyz se mi ukaze bar, zastavim a necham se zatknout. Policista me zabije v rychlosti autem, vezme mi zbrane a jde me pronasledovat znovu. Moc tam ta motivace vzdat se tedy neni, je to skoda protoze jako napad je to super. Mozna nejak osetrit zabiti kriminalnika (pokutou nebo alespon ztratou jobu) aniz by po policistovi vystrelil nebo ho napadl.
- Pokud utikate pred policii, ukaze se vam ukazatel policejniho pronasledovani - je tak na vas, pokud se nechate zatknoutZabit v 10 z 10 pripadech. Kdyz se mi ukaze bar, zastavim a necham se zatknout. Policista me zabije v rychlosti autem, vezme mi zbrane a jde me pronasledovat znovu. Moc tam ta motivace vzdat se tedy neni, je to skoda protoze jako napad je to super. Mozna nejak osetrit zabiti kriminalnika (pokutou nebo alespon ztratou jobu) aniz by po policistovi vystrelil nebo ho napadl.
niCe niCe Hlavní Manažer 27.7.2023 23:23
Diky za feedback, budu muset tedy v nejake forme vratit opet WL za zabijeni kriminalniku.
Diky za feedback, budu muset tedy v nejake forme vratit opet WL za zabijeni kriminalniku.
1 2 3