Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

NávrhyNávrhy na webu

1... 321 322 323 324 325
ondra09kul
ondra09kul Fotograf Level 39 9.2.2025 20:40
Navrhuji zavést soutěže "Fotka měsíce", "Fotka týdne", každá z těchto soutěží by byla pro každý server zvlášť. Kdyžtak můžete něco navrhnout k tomuto . Díky 𝕠𝕟𝕕𝕣𝕒_𝕜𝕦𝕝.
Navrhuji zavést soutěže "Fotka měsíce", "Fotka týdne", každá z těchto soutěží by byla pro každý server zvlášť. Kdyžtak můžete něco navrhnout k tomuto :).
Díky 𝕠𝕟𝕕𝕣𝕒_𝕜𝕦𝕝.
Ondra_kul mib2
MajitelOctavie
MajitelOctavie Oblíbený hráč Level 25 10.2.2025 13:01
Navrhujem pridať novú štatistiku do /top a to na počet ohňostrojov v Inventári 😁
Navrhujem pridať novú štatistiku do /top a to na počet ohňostrojov v Inventári 😁
...
reapers
reapers Vandal Level 3 19.2.2025 17:11
Netuším jestli se to tu řešilo. Mobilní verze webu? Je to dost naprd si to na tom telefonu furt přibližovat a klikat tím svým tlustým palcem na všechno okolo 😀
Netuším jestli se to tu řešilo. Mobilní verze webu? Je to dost naprd si to na tom telefonu furt přibližovat a klikat tím svým tlustým palcem na všechno okolo 😀
AmericanLife a eStar je moje minulost. Reapers je moje budoucnost.
HipTopPu
HipTopPu Legendární hráč Level 62 24.2.2025 09:12
Navrhujem pridať naspäť posielanie Tokenov cez web pre svojich friends, denný limit napr 50tk
Navrhujem pridať naspäť posielanie Tokenov cez web pre svojich friends, denný limit napr 50tk
Bullseye
Bullseye Poctivý Občan Level 25 28.2.2025 17:11
- Pridať do mapy pre SAMP pozície Nákladných kontajnerov, tak ako to je aj na FiveM
- Pridať do mapy pre SAMP pozície Nákladných kontajnerov, tak ako to je aj na FiveM
apsdgdsgdsa
apsdgdsgdsa Level 54 22.3.2025 21:09
Do nastaveni pridat moznost mit soukromy profil
Do nastaveni pridat moznost mit soukromy profil
Jozefos Jozefos Moderátor 22.3.2025 21:40
Dôvod? Tu niesi na Instagrame alebo Facebooku aby si si musel nastavovať súkromný profil
Dôvod? Tu niesi na Instagrame alebo Facebooku aby si si musel nastavovať súkromný profil
apsdgdsgdsa apsdgdsgdsa 22.3.2025 21:41
ty si kdo, ze se me budes ptat na duvod? Soukromy profil je mily pane, i na oficialnich strankach Rockstar Games Social Clubu. Takze nemusis bejt zbytecne zajimavej tim, ze mi budes vyvracet moje navrhy.
ty si kdo, ze se me budes ptat na duvod? Soukromy profil je mily pane, i na oficialnich strankach Rockstar Games Social Clubu. Takze nemusis bejt zbytecne zajimavej tim, ze mi budes vyvracet moje navrhy.
RandomAdam RandomAdam Moderátor 22.3.2025 22:32
Jestli ti jde o to aby nikdo neviděl tvůj stav peněz, herní aktivitu či herní statistiky můžeš si to vypnout v Nastavení.
Jestli ti jde o to aby nikdo neviděl tvůj stav peněz, herní aktivitu či herní statistiky můžeš si to vypnout v Nastavení.
654 654 22.3.2025 23:16
Chtelo by to, bud moznost smazani screenshotu / obrazku / komentu nebo nastaveni soukromeho profilu. Presne jak je v odpovedi napsano, toto neni instagram a ne kazdy chce, at se tu ostatni divaji na neco, co clovek napsal pred 10 lety.
Chtelo by to, bud moznost smazani screenshotu / obrazku / komentu nebo nastaveni soukromeho profilu. Presne jak je v odpovedi napsano, toto neni instagram a ne kazdy chce, at se tu ostatni divaji na neco, co clovek napsal pred 10 lety.
1... 321 322 323 324 325