Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

NávrhyNávrhy na webu

1... 320 321 322 323 324 325
JozikRozok
JozikRozok Pařan Level 27 8.6.2024 11:58
Přidat lajkovaní návrhu atp... aby bylo vidět kolik lidi s tím souhlasí a kolik například ne nebo možnost přidání ankety
Přidat lajkovaní návrhu atp... aby bylo vidět kolik lidi s tím souhlasí a kolik například ne nebo možnost přidání ankety

MILUJEMCicky]Jozo
Jozefos
Jozefos Moderátor Komentátor Level 155 16.6.2024 09:15
• Pridať užívateľovi na profil kolonku Odebírané blogy, aby si užívateľ mohol pozrieť koľko blogov a aké blogy odoberá. V prípade možno pridať aby si užívatelia mohli v nastaveniach povoliť alebo zakázať či môžu ostatní vidieť ktoré blogy odoberám alebo nie
• Pridať užívateľovi na profil kolonku Odebírané blogy, aby si užívateľ mohol pozrieť koľko blogov a aké blogy odoberá.

V prípade možno pridať aby si užívatelia mohli v nastaveniach povoliť alebo zakázať či môžu ostatní vidieť ktoré blogy odoberám alebo nie
DwiXi DwiXi 17.6.2024 03:43
Teď jsem to chtěl napsat a on je to poslední koment Rozhodně souhlasim, chtěl jsem si pohlídat, abych nedosáhl limitu 30 odebíraných kvůli současné soutěži a ani na zdi např. nemám info, že jsem se přihlásil k odběru blogu a ani v uživatelském prostředí nemám kolonku jako odebírané blogy, takže k tomuto návrhu se určitě připojuji
Teď jsem to chtěl napsat a on je to poslední koment :D Rozhodně souhlasim, chtěl jsem si pohlídat, abych nedosáhl limitu 30 odebíraných kvůli současné soutěži a ani na zdi např. nemám info, že jsem se přihlásil k odběru blogu a ani v uživatelském prostředí nemám kolonku jako odebírané blogy, takže k tomuto návrhu se určitě připojuji :)
Nxs
Nxs Don Level 144 17.6.2024 11:17
• Znemožnit odebírat svůj vlastní blog. Je divné dávat odběr sám sobě. • Přidat upozornění autorovi blogu, že mu nějaký hráč dal odběr.
• Znemožnit odebírat svůj vlastní blog. Je divné dávat odběr sám sobě. xD

• Přidat upozornění autorovi blogu, že mu nějaký hráč dal odběr.
S1: _nM]NxS. // S2: Nxs. // S3: Nxs. // S4: Nxs. // FiveM: Nxs
Nevíš si s něčím rady?
Užitečné návody od Nexuse | Soukromá zpráva
Huster
Huster Zloděj Level 29 21.6.2024 21:32
Ahoj! Bylo by fajn přidat funkcí která je jako tady na fóru kdy můžeme odpovědět pomocí 'Odpovědět' aneb 'Citovat' nějakému uživateli na daný komentář, nebo také poslat odkaz na nějaký video, screenshot apod. Tak by bylo fajn, když přidáme video nebo screenshot a uživatelé kteří nám tam něco napíšou a chceme jím třeba poděkovat. PS: Přidat to do naších statistik 'Videií či screenshotů' doufám že to je dost důrazné na pochopení
Ahoj!

Bylo by fajn přidat funkcí která je jako tady na fóru kdy můžeme odpovědět pomocí 'Odpovědět' aneb 'Citovat' nějakému uživateli na daný komentář, nebo také poslat odkaz na nějaký video, screenshot apod.
Tak by bylo fajn, když přidáme video nebo screenshot a uživatelé kteří nám tam něco napíšou a chceme jím třeba poděkovat. :)

PS: Přidat to do naších statistik 'Videií či screenshotů' doufám že to je dost důrazné na pochopení tomb-raider10

YTB: youtube.com/@sinnerczwtls
Nxs Nxs 21.6.2024 21:41
Můžeš jeho komentář vložit do tagu quote (citace) a na to až napsat odpověď. Ale klidně by mohlo být nějaké tlačítko, které by tohle udělalo za nás, proč ne. Tohle jsem trochu nepochopil. Ve screenshotech nebo videích na svém profilu vidíš, kolik má screenshot nebo video liků, komentářů, atd.. https://www.gta-multiplayer.cz/cz/profile/dandusgta/videos/ https://www.gta-multiplayer.cz/cz/profile/dandusgta/screenshots/
Můžeš jeho komentář vložit do tagu quote (citace) a na to až napsat odpověď. Ale klidně by mohlo být nějaké tlačítko, které by tohle udělalo za nás, proč ne. :)

PS: Přidat to do naších statistik 'Videií či screenshotů' doufám že to je dost důrazné na pochopeníTohle jsem trochu nepochopil. Ve screenshotech nebo videích na svém profilu vidíš, kolik má screenshot nebo video liků, komentářů, atd..

https://www.gta-multiplayer.cz/cz/profile/dandusgta/videos/
https://www.gta-multiplayer.cz/cz/profile/dandusgta/screenshots/
Huster Huster 21.6.2024 21:47
Myslel jsem to takhle, aby tam byla na výběr ta citace, odpovědět atd.. https://ctrlv.cz/D4sE Byla by jednodušší odpověď.
Myslel jsem to takhle, aby tam byla na výběr ta citace, odpovědět atd.. ctrlv.cz/D4sE

Byla by jednodušší odpověď.
AdamONE AdamONE Administrátor 22.6.2024 06:32
Komentare na profilech podle me neslouzi k tomu, aby se tam vedla velka diskuze a tim padem si nemyslim ze je tohle potrebne pridavat
Komentare na profilech podle me neslouzi k tomu, aby se tam vedla velka diskuze a tim padem si nemyslim ze je tohle potrebne pridavat
IplayForDie
IplayForDie Level 25 25.8.2024 16:00
Pridat emotikony k prispevkum aby se na ne dalo reagovat
Pridat emotikony k prispevkum aby se na ne dalo reagovat
Coffeee
Coffeee Administrátor Fotograf Level 78 27.8.2024 13:00
Pridať možnosť náhľadu správy pred tým ako ju hráč odošle. To znamená vedľa tlačidla POSLAT bude tlačidlo NÁHLED SPRÁVY a tým si hráč zobrazí ako bude vyzerať správa ešte pred jej zverejnením a odoslaním, videl som to na kopec fórach tak si myslím že by nebol najmenší problém pridať to aj sem. Áno dá sa argumentovať tým, že správa sa dá po odoslaní ešte upraviť nejaký čas ale nevidím najmenší dôvod, aby sa to nedalo nahliadnúť ešte pred jej odoslaním.
Pridať možnosť náhľadu správy pred tým ako ju hráč odošle. To znamená vedľa tlačidla POSLAT bude tlačidlo NÁHLED SPRÁVY a tým si hráč zobrazí ako bude vyzerať správa ešte pred jej zverejnením a odoslaním, videl som to na kopec fórach tak si myslím že by nebol najmenší problém pridať to aj sem. Áno dá sa argumentovať tým, že správa sa dá po odoslaní ešte upraviť nejaký čas ale nevidím najmenší dôvod, aby sa to nedalo nahliadnúť ešte pred jej odoslaním. ;)
Miawice
Miawice Násilník Level 44 7.9.2024 19:33
pridat vice avataru
pridat vice avataru
Farmar89 Farmar89 9.9.2024 22:52
Mas tu presne 209 avatarov, kolko by si ich este chcela?
Mas tu presne 209 avatarov, kolko by si ich este chcela?
Miawice Miawice 9.9.2024 23:11
"vice"
"vice"
Nikoli
Nikoli Level 31 9.9.2024 23:13
Ahoj, bylo by fajn přidat možnost přes web chat vidět/psát do friend/org chatu.
Ahoj, bylo by fajn přidat možnost přes web chat vidět/psát do friend/org chatu.
Dart
Dart Pokročilý hráč Level 70 25.9.2024 09:24
Přidat přihlašování pomocí Passkeys https://www.passkeys.com/
Přidat přihlašování pomocí Passkeys www.passkeys.com/
PVBLX
PVBLX Pomocník Level 64 24.10.2024 20:50
Náše milované GTA: SA oslávi 26/10/2024 svoje 20. výročie od vydania. Viem, že zrovna prebiehajú Halloween akcie, ale tento milestone nášho fav titulu si tiež zaslúži pozornosť.
Náše milované GTA: SA oslávi 26/10/2024 svoje 20. výročie od vydania. Viem, že zrovna prebiehajú Halloween akcie, ale tento milestone nášho fav titulu si tiež zaslúži pozornosť.
tony-montana8
1... 320 321 322 323 324 325