Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

UnbanProsím mám pomoc :(

1
tomafkobl
tomafkobl Level 11 21 hodin
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
Kikush
Kikush Administrátor Nikdo Vyjímečný Level 144 21 hodin
Ahoj, nevidím u tebe žádný ban. Zkus se přihlásit znova.
Ahoj,
nevidím u tebe žádný ban. Zkus se přihlásit znova.
tomafkobl
Jdu se na to podívat ale to je divný Pořád BAN o administrátora Kimmy Duvod: Banned on San Andreas Multiplayer
Jdu se na to podívat ale to je divný :( Pořád BAN o administrátora Kimmy Duvod: Banned on San Andreas Multiplayer
tomafkobl
nevím jak bych sem nahrál screen ale kdyžtak na discord jsem přidal ten screenshot
nevím jak bych sem nahrál screen ale kdyžtak na discord jsem přidal ten screenshot ;)
tomafkobl
a to jsem se chtěl hlásit k Admin týmu
a to jsem se chtěl hlásit k Admin týmu :D
NITROSHI
NITROSHI Moderátor Fotograf Level 26 21 hodin
Nemusíš tu spamovat, screen jsem přidal za tebe, dej nám čas my se na to podíváme.
Nemusíš tu spamovat, screen jsem přidal za tebe, dej nám čas my se na to podíváme.
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
NITROSHIHO DOUPĚ
AT WHAT COST?! no label.
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 21 hodin
Bohuzel se ti zmenila IP adresa na IP, kterou pouzival jiny hrac v listopadu 2024 a byl mu na tuto IP udelen ban. Protoze to je zcela ocividne dynamicka IP, ktera muze byt prirazena komukoliv jinemu, tak jsem na tuto IP udelil unban. Nyni by se ti jiz melo jit prihlasit. Omlouvame se za tento problem.
Bohuzel se ti zmenila IP adresa na IP, kterou pouzival jiny hrac v listopadu 2024 a byl mu na tuto IP udelen ban. Protoze to je zcela ocividne dynamicka IP, ktera muze byt prirazena komukoliv jinemu, tak jsem na tuto IP udelil unban. Nyni by se ti jiz melo jit prihlasit. Omlouvame se za tento problem.
tomafkobl
niCe moc děkuji ty jsi frajer [<3]
niCe moc děkuji ty jsi frajer <3
NITROSHI
NITROSHI Moderátor Fotograf Level 26 20 hodin
Hráči vše funguje jak má, zamykám
Hráči vše funguje jak má, zamykám
NITROSHIHO DOUPĚ
AT WHAT COST?! no label.
1
Toto téma bylo zamknuto.