Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Saint Patrick's Day to all players!

SuggestionsNávrhy na FiveM

1 2 3 4 5... 113
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 339 15/07/2022 03:22 AM
Zde piste prosim vase navrhy. Nepiste navrhy, aby se pridalo neco, co uz mame v SA-MP. Takove navrhy jsou zbytecne. Vse co je v SA-MP bude postupne pridano. Muzete vsak psat navrhy, pokud na FiveM mame uz nejakou featuru jako na SA-MP, ale chybi u ni nejake veci, ktere na SA-MP jsou.
Zde piste prosim vase navrhy.

Nepiste navrhy, aby se pridalo neco, co uz mame v SA-MP. Takove navrhy jsou zbytecne. Vse co je v SA-MP bude postupne pridano.

Muzete vsak psat navrhy, pokud na FiveM mame uz nejakou featuru jako na SA-MP, ale chybi u ni nejake veci, ktere na SA-MP jsou.
pandaotaku095 pandaotaku095 22/08/2023 02:21 PM
Zdravím normálně v online na car meetu tak se dají koupit low grip gumy chtělo by to low grip gumy i na server
Zdravím normálně v online na car meetu tak se dají koupit low grip gumy chtělo by to low grip gumy i na server
CPTJimmyS CPTJimmyS 12/07/2024 07:13 PM
ahoj už mám pár hodin na FiveM a celkem mě přijde škoda ze se nedá nahlásit na 911 když do mě cíleně někdo bourá hlavně když dělám bezpečáka nebo policajta a to samé když nechám zaparkované auto vlastní a půjdu do obchodu a někdo mi ho rozstřílí to jsou dvě věci co bych ocenil a možná ne jen já
ahoj už mám pár hodin na FiveM a celkem mě přijde škoda ze se nedá nahlásit na 911 když do mě cíleně někdo bourá hlavně když dělám bezpečáka nebo policajta a to samé když nechám zaparkované auto vlastní a půjdu do obchodu a někdo mi ho rozstřílí to jsou dvě věci co bych ocenil a možná ne jen já
salamiki214 salamiki214 24/08/2024 03:38 PM
Navrhuji zakazat vypinani jobu policisty pobliz kriminalka.
Navrhuji zakazat vypinani jobu policisty pobliz kriminalka.
Burima
Burima Level 53 15/07/2022 05:54 AM
This text is displayed only for administrators
Domissek
Domissek Upstanding Citizen Level 14 15/07/2022 08:33 AM
Přidal bych pro job portýra nějakou jinou ikonku, například hotelu nebo nevím čeho, podle této ikonky jsem absolutně nepoznal o jaký job se jedná. https://ctrlv.cz/pn3P edit// je to i u jinych jobu takze i tam
Přidal bych pro job portýra nějakou jinou ikonku, například hotelu nebo nevím čeho, podle této ikonky jsem absolutně nepoznal o jaký job se jedná.

https://ctrlv.cz/pn3P

edit// je to i u jinych jobu takze i tam
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 339 15/07/2022 08:49 AM
Na mape mas u kazde ikony popisek, takze u portyra je napsano, ze se jedna o job portyra.
Přidal bych pro job portýra nějakou jinou ikonku, například hotelu nebo nevím čeho, podle této ikonky jsem absolutně nepoznal o jaký job se jedná. https://ctrlv.cz/pn3P edit// je to i u jinych jobu takze i tam
Na mape mas u kazde ikony popisek, takze u portyra je napsano, ze se jedna o job portyra.
Sowl
Sowl Level 2 15/07/2022 12:30 PM
Ahoj, bude někdy v budoucnu možnost vytvořit si svoji postavu jako v onlinu nebo ostatních RP serverech?
Ahoj, bude někdy v budoucnu možnost vytvořit si svoji postavu jako v onlinu nebo ostatních RP serverech?
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 339 15/07/2022 03:46 PM
Ano.
Ano.
ImEnde
ImEnde Vandal Level 127 15/07/2022 04:29 PM
V budúcnosti pridať job Vodič Metra a Rušňovodič nákladného vlaku keď to v SAMP nemáme
V budúcnosti pridať job Vodič Metra a Rušňovodič nákladného vlaku keď to v SAMP nemáme
Pumbic
Pumbic Level 9 15/07/2022 06:40 PM
Zdravim mal by som taky navrh ked su v zamestnani uniformy čo tak pridať že ked budete mat uniformu tak vam to bude davat odmenu zato že ju nosite v praci 2 k penazi bonus. Takže napriklad za hasiča by ste dostali 4k+ 2k penazi bolo by to podla mna super
Zdravim mal by som taky navrh ked su v zamestnani uniformy čo tak pridať že ked budete mat uniformu tak vam to bude davat odmenu zato že ju nosite v praci 2 k penazi bonus. Takže napriklad za hasiča by ste dostali 4k+ 2k penazi bolo by to podla mna super
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 339 16/07/2022 10:49 AM
Neplanujeme, tohle bylo kdysi na WTLS (pred 10 lety), nez to od nas okopiroval "konkurencni" server. Avsak tato vec se neosvedcila, nechceme nekterym hracum davat za job mene penez, jen proto, ze nemaji tu spravnou uniformu.
Neplanujeme, tohle bylo kdysi na WTLS (pred 10 lety), nez to od nas okopiroval "konkurencni" server. Avsak tato vec se neosvedcila, nechceme nekterym hracum davat za job mene penez, jen proto, ze nemaji tu spravnou uniformu.
Zeintar
Zeintar Legendary player Level 75 16/07/2022 11:45 AM
1.) Bylo by fajn nastavit, aby více lidí nemohlo mít najednou stejnou lokaci Lamara na začátku, který ti dá auto + garáž. Auta se potom bugují do sebe, je potřeba několik relogů pro fix. 2.) Bennys garage + tuning 3.) Přidat při /color testovací text v chatu, který by ukázal, jak ta barva vypadá, aby se nemusel spamovat chat.
1.) Bylo by fajn nastavit, aby více lidí nemohlo mít najednou stejnou lokaci Lamara na začátku, který ti dá auto + garáž. Auta se potom bugují do sebe, je potřeba několik relogů pro fix.

2.) Bennys garage + tuning

3.) Přidat při /color testovací text v chatu, který by ukázal, jak ta barva vypadá, aby se nemusel spamovat chat.

1 2 3 4 5... 113