Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Oficiální video - Hráči z WtLS

1 2 3 4 5... 11
Jirce49
Jirce49 Godfather Level 154 08/03/2013 09:54 PM
Jak jistě víte, poslední video bylo velmi úspěšné, hodně hráčů se zapojilo odesláním své fotografie, ale našlo se pár "lidí" co video zneužilo a kvůli tomu bylo staženo. Sice se řeklo, že podobné video se už dělat nebude, ale názory hráčů přesvědčila. Takže se bude dělat další video hráču z WtLS. Prosíme všechny hráče, aby nám zaslali své fotografie, které budou ve videu zveřejněny. Odeslání fotografie bude na vlastní riziko a je na vaší zodpovědnost, jestli bude nějaká fotografie zneužita! Dále fotografie musí splňovat tyto podmínky: - minimální rozlišení 800x600 - žádná grafická úprava - žádné jméno ( jméno bude doplněno ve videu) - rozumná kvalita Zrnité, rozmazané, tmavé nebo špatně zaostřené fotky do videa zařazené nebudou. Pokud je na fotografii více lidí, tak prosím uveďte, kde jste vy. K fotografii doplňte váš nick na serveru nebo webu Fotografie odesílejte na email info@gta-multiplayer.cz Až bude fotografií dostatek, tak včas upozorníme hráče, že bude uzavírací termín. Pokud se chcete zeptat, zda-li vaše fotografie přišla, nebo na jiné informace ohledně videa, tak kontaktujte mě nebo Dorese, popřípadě jiného člena admin teamu. Prosíme hráče, pokud mají tu možnost, sdělit tuto informaci i hráčům, kteří tu hrávali dříve, nebo těm, kteří tu hrají jen zřídka a je u nich riziko, že by nebyli informování, děkujeme.
Jak jistě víte, poslední video bylo velmi úspěšné, hodně hráčů se zapojilo odesláním své fotografie, ale našlo se pár "lidí" co video zneužilo a kvůli tomu bylo staženo.

Sice se řeklo, že podobné video se už dělat nebude, ale názory hráčů přesvědčila.

Takže se bude dělat další video hráču z WtLS.

Prosíme všechny hráče, aby nám zaslali své fotografie, které budou ve videu zveřejněny.

Odeslání fotografie bude na vlastní riziko a je na vaší zodpovědnost, jestli bude nějaká fotografie zneužita!

Dále fotografie musí splňovat tyto podmínky:

- minimální rozlišení 800x600
- žádná grafická úprava
- žádné jméno ( jméno bude doplněno ve videu)
- rozumná kvalita

Zrnité, rozmazané, tmavé nebo špatně zaostřené fotky do videa zařazené nebudou.

Pokud je na fotografii více lidí, tak prosím uveďte, kde jste vy.

K fotografii doplňte váš nick na serveru nebo webu
Fotografie odesílejte na email info@gta-multiplayer.cz

Až bude fotografií dostatek, tak včas upozorníme hráče, že bude uzavírací termín.

Pokud se chcete zeptat, zda-li vaše fotografie přišla, nebo na jiné informace ohledně videa, tak kontaktujte mě nebo Dorese, popřípadě jiného člena admin teamu.

Prosíme hráče, pokud mají tu možnost, sdělit tuto informaci i hráčům, kteří tu hrávali dříve, nebo těm, kteří tu hrají jen zřídka a je u nich riziko, že by nebyli informování, děkujeme.
Haine
Haine Level 191 08/03/2013 10:04 PM
Fotku zašlu :) Ať si každej políbí ..... šos! :)
Fotku zašlu :) Ať si každej políbí ..... šos! :)
Hat3Me
Hat3Me Legendary player Level 144 08/03/2013 10:21 PM
Jestli o to lidi stoji abych poslal, tak uvidim co se da delat :D "Hat3Me"
Jestli o to lidi stoji abych poslal, tak uvidim co se da delat :D "Hat3Me"
Dores
Dores Motion picture owner Level 94 08/03/2013 10:48 PM
Ešte dodám, bolo by dobré aby ste tým fotkám čo posielate dali názov aký máte nick. Napr. dores.jpg . Ušetríte nám tak veľa zbytočnej práce :)
Ešte dodám, bolo by dobré aby ste tým fotkám čo posielate dali názov aký máte nick. Napr. dores.jpg . Ušetríte nám tak veľa zbytočnej práce :)
Mk2GTi
Mk2GTi Scalawag Level 65 08/03/2013 11:02 PM
no skoda ted jsem to poslal :( neprejmenoval no
Ešte dodám, bolo by dobré aby ste tým fotkám čo posielate dali názov aký máte nick. Napr. dores.jpg . Ušetríte nám tak veľa zbytočnej práce :) no skoda ted jsem to poslal :( neprejmenoval no
Vidie54
Vidie54 Epic player Level 160 08/03/2013 11:06 PM
Musí mi být vidět na fotce do tváře? :D
Musí mi být vidět na fotce do tváře? :D
Dores
Dores Motion picture owner Level 94 08/03/2013 11:07 PM
No môžeš poslať aj fotku svojej ruky. (ironicky myslené) A ak by sa dalo, neposielajte fotky na ktorých je 98% vidno blesk. To fakt nie je kvalitná fotka :) Stačí len zapnúť svetlo v izbe alebo sa fotiť cez deň.
No môžeš poslať aj fotku svojej ruky. (ironicky myslené)

A ak by sa dalo, neposielajte fotky na ktorých je 98% vidno blesk. To fakt nie je kvalitná fotka :) Stačí len zapnúť svetlo v izbe alebo sa fotiť cez deň.
Maggot
Maggot King of GTA Level 82 09/03/2013 01:17 AM
Deasel přišel s nápadem poslat třídní fotku protože od nás ze třídy tu hraje asi 7 lidí :D Z to však jsme jen 3 kteří nějak pravidelně
Deasel přišel s nápadem poslat třídní fotku protože od nás ze třídy tu hraje asi 7 lidí :D Z to však jsme jen 3 kteří nějak pravidelně
JessieJames
JessieJames Level 167 09/03/2013 09:05 AM
A co ti ostatni, budes je tam rozmazavat? Vsichni na fotce by meli souhlasit s tim, aby byla pouzita. A uz vidim, jak jim vsem pises. Navic by to bylo neprehledny. Podle me je to blbost ;-)
A co ti ostatni, budes je tam rozmazavat?

Vsichni na fotce by meli souhlasit s tim, aby byla pouzita. A uz vidim, jak jim vsem pises. Navic by to bylo neprehledny.

Podle me je to blbost ;-)
Hotr1ng
Hotr1ng Level 67 09/03/2013 10:39 AM
Kdy je uzavirka?
Kdy je uzavirka?
1 2 3 4 5... 11
This topic has been locked due to inactivity.