Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Nahlášení buguNahlášení bugu na SA-MP

1... 696 697 698 699 700... 1142
nsasHrobnik
nsasHrobnik Nikdo Vyjímečný Level 26 30.11.2017 21:15
tohle je docela pěkný bug ale asi ho neopravíte co ? https://youtu.be/McFeE-aYd8s dal bych to sem jako video, ale nevím jak ikonka YouTube funguje
tohle je docela pěkný bug
ale asi ho neopravíte co ?
youtu.be/McFeE-aYd8s

dal bych to sem jako video, ale nevím jak ikonka YouTube funguje
Adahar
Adahar Level 33 1.12.2017 13:43
// Ak by sa to ešte dalo editovať tak by som to editoval a video by som spojil do jedného 1. bug: S WL sa nedá pripojiť na závod, ale dá sa ho založiť 2. bug: už aj keď hráč založí závod vie sa zbavovať WL v PNS Dôkaz že to bugy jednoznačne sú aj keď sa na prvý pohľad tak nezadjú: 1. S WL sa nedá pripojiť na závod ani event aby ste neušli policajtom ktorý vás momentálne naháňajú. Je to LOGICKÉ. Tak majú stále šancu vás zatknúť. Ale ak hráč založí závod, tak tým ujde policajtom alebo "sa schová". Nemajú ho šancu chytiť ani ak sa napoja na závod. 2. bug vyplýva z 1. bugu. Hráč sa môže zbaviť WL v PNS počas závodu kde naňho policajti nemajú žiaden dosah. Bug by to nebol jedine v tom prípade ak by hráč nemal možnosť zbaviť WL v PNS počas závodu. Tým pádom by mali policajti šancu ho chytiť tak, že si naňho jednoducho počkajú pri spawne. https://www.gta-multiplayer.cz/cz/videos/ii-2bugs-in-1/
In the first case if it is not a bug, you can troll cops with WL.
Ak prvý sa prvý prípad nepovažuje za bug, tak kľudne môžete trolliť policajtov s hľadanosťou.

In the second case you can use 8ball or PNS.
Počas závodov sa dá použiť 8ball alebo aj PNS.

www.gta-multiplayer.cz/cz/videos/2-bugs-in-1

// Ak by sa to ešte dalo editovať tak by som to editoval a video by som spojil do jedného

1. bug: S WL sa nedá pripojiť na závod, ale dá sa ho založiť
2. bug: už aj keď hráč založí závod vie sa zbavovať WL v PNS

Dôkaz že to bugy jednoznačne sú aj keď sa na prvý pohľad tak nezadjú:

1. S WL sa nedá pripojiť na závod ani event aby ste neušli policajtom ktorý vás momentálne naháňajú. Je to LOGICKÉ. Tak majú stále šancu vás zatknúť. Ale ak hráč založí závod, tak tým ujde policajtom alebo "sa schová". Nemajú ho šancu chytiť ani ak sa napoja na závod.

2. bug vyplýva z 1. bugu. Hráč sa môže zbaviť WL v PNS počas závodu kde naňho policajti nemajú žiaden dosah. Bug by to nebol jedine v tom prípade ak by hráč nemal možnosť zbaviť WL v PNS počas závodu. Tým pádom by mali policajti šancu ho chytiť tak, že si naňho jednoducho počkajú pri spawne.

https://www.gta-multiplayer.cz/cz/videos/ii-2bugs-in-1/
Gibbson
Gibbson Kmotr Level 127 1.12.2017 23:50
Občas když hodím minu s detekcí pohybu tak cca kolem minuty zmizí.
Občas když hodím minu s detekcí pohybu tak cca kolem minuty zmizí.
mmiirreekk
mmiirreekk Legendární hráč Level 135 3.12.2017 10:06
puvodne sem chtel nahlasit ze se pri praci nakladniho pilota bugujou kontainery a zustavaj ve vzduchu, kdyz sem na ten kontainer skocil z letadla tak me to jeste vyhodilo za cheaty
puvodne sem chtel nahlasit ze se pri praci nakladniho pilota bugujou kontainery a zustavaj ve vzduchu, kdyz sem na ten kontainer skocil z letadla tak me to jeste vyhodilo za cheaty
TESSAK
TESSAK Moderátor Pravá ruka Level 94 3.12.2017 12:42
Když volám policii na motorce a někdo mě zastřelí, tak zůstanu mrtvý na motorce a mohu jezdit dál.
Když volám policii na motorce a někdo mě zastřelí, tak zůstanu mrtvý na motorce a mohu jezdit dál.
Gibbson
Gibbson Kmotr Level 127 4.12.2017 20:43
Bug u pašeráka. Bedna byla v zemi.
Bug u pašeráka. Bedna byla v zemi.
Saslik
Saslik Kmotr Level 112 5.12.2017 19:47
Když dělám taxikáře, tak občas ke mě někdo nasedne a nemůže vybrat cíl a píše mu to, že už jsem ho vezl, i když jsem ho třeba za celý den vůbec nevezl... a naopak
Když dělám taxikáře, tak občas ke mě někdo nasedne a nemůže vybrat cíl a píše mu to, že už jsem ho vezl, i když jsem ho třeba za celý den vůbec nevezl... a naopak
MrSteve
MrSteve Level 108 7.12.2017 18:19
když jsem čekal s autobusem na zastávce u Policejní Stanice, vedle mne bouchly nejméně 3 bomby, asi někdo házel bomby z letadla. Než je hodil měl jsem autobus na okraji zničení, takže by vedle mne něco bouchlo a autobus by také vybouchl. Ale protože jsem měl otevřený /telefon s autobusem to nic neudělalo.

když jsem čekal s autobusem na zastávce u Policejní Stanice, vedle mne bouchly nejméně 3 bomby, asi někdo házel bomby z letadla. Než je hodil měl jsem autobus na okraji zničení, takže by vedle mne něco bouchlo a autobus by také vybouchl. Ale protože jsem měl otevřený /telefon s autobusem to nic neudělalo.
Kokta
Kokta Legendární hráč Level 39 8.12.2017 15:57
Čau, při hraní pokeru se mi blbě přičetli žetony a málem jsem kvůli tomu prohrál. Dnes kolem 15:30 jsem hrál poker, jeden hráč vsadil 1000 žetonů, já taky a 3 hráč dal zbytek žetonů co měl, takže se hrálo nevím přesně o nějakých 2700 žetonu. (nepamatuji si přesné množství žetonu) Vyhrál jsem a napsalo to, že jsem vyhrál nějakých 360 žetonu, takže to blbě přičetlo a já měl tím pádem, ještě měně než jsem měl původně, takže jsem byl proti poslednímu hráči dosti oslaben. S tím, že mi to přičetlo hodně málo žetonu, jsem se ještě nesetkal, ale blbne to občas, i když jsem šel třeba all in s jiným hráčem a hrálo se tedy o 2k žetonu a po výhře jsem měl najednou 4k. Je to bug a chtělo by s tím něco udělat. Dnes kdy jsem měl mít velkou výhodu nad posledním hráčem jsem byl dost oslaben a málem jsem kvůli tomu prohrál 400k. Dík za vyřešení, bohužel jsem nestihl udělat foto. :(
Čau, při hraní pokeru se mi blbě přičetli žetony a málem jsem kvůli tomu prohrál. Dnes kolem 15:30 jsem hrál poker, jeden hráč vsadil 1000 žetonů, já taky a 3 hráč dal zbytek žetonů co měl, takže se hrálo nevím přesně o nějakých 2700 žetonu. (nepamatuji si přesné množství žetonu) Vyhrál jsem a napsalo to, že jsem vyhrál nějakých 360 žetonu, takže to blbě přičetlo a já měl tím pádem, ještě měně než jsem měl původně, takže jsem byl proti poslednímu hráči dosti oslaben. S tím, že mi to přičetlo hodně málo žetonu, jsem se ještě nesetkal, ale blbne to občas, i když jsem šel třeba all in s jiným hráčem a hrálo se tedy o 2k žetonu a po výhře jsem měl najednou 4k. Je to bug a chtělo by s tím něco udělat. Dnes kdy jsem měl mít velkou výhodu nad posledním hráčem jsem byl dost oslaben a málem jsem kvůli tomu prohrál 400k. Dík za vyřešení, bohužel jsem nestihl udělat foto. :(
Kokta
Jumbeek
Jumbeek Legendární hráč Level 87 8.12.2017 21:46
Ahoj, příkaz /okrast by měl jít použít na jednoho hráče jednou za 5 minut. Dneska jsem ovšem okradl hráče hned 2x za sebou a to tak, že jsem čekal, až vyprší čas a poté to šlo použít hned znovu.
Ahoj, příkaz /okrast by měl jít použít na jednoho hráče jednou za 5 minut. Dneska jsem ovšem okradl hráče hned 2x za sebou a to tak, že jsem čekal, až vyprší čas a poté to šlo použít hned znovu.
[IMG]https://preview.ibb.co/i5MvV6/jumbeek2.jpg[/IMG]
1... 696 697 698 699 700... 1142