Pokud mě hráč zabije těsně před koncem duelu (třeba méně než sekundu), zůstanu po konci na místě duelu a odebere mi to všechny zbraně.
Nejsem si jistý, zda tohle půjde nějak opravit, ale pro jistotu nahlašuji.
Pokud mě hráč zabije těsně před koncem duelu (třeba méně než sekundu), zůstanu po konci na místě duelu a odebere mi to všechny zbraně.
Nejsem si jistý, zda tohle půjde nějak opravit, ale pro jistotu nahlašuji.
Reconnect pomůže jak kdy. Stalo se mi už párkrát, že spolu s tagama mi nešlo fotit ani snímky, a vždycky mi na to zabrala až přeinstalace hry.
EDIT// Hráč mi psal, že problém vyřešil.
Reconnect pomůže jak kdy. Stalo se mi už párkrát, že spolu s tagama mi nešlo fotit ani snímky, a vždycky mi na to zabrala až přeinstalace hry. EDIT// Hráč mi psal, že problém vyřešil.
U gang dodávky se ukáže žlutá šipka s dolním textem "nasedněte do gang dodávky" až po tom, co ji random najdu a odvezu ke svému gangu. Nenašel jsem, že by to už někdo psal, ale dělá to už od přidání tohoto updatu
Takže pokud někdo neví, kde se dodávka přesně spawnuje, nemá takřka šanci ji najít
U gang dodávky se ukáže žlutá šipka s dolním textem "nasedněte do gang dodávky" až po tom, co ji random najdu a odvezu ke svému gangu. Nenašel jsem, že by to už někdo psal, ale dělá to už od přidání tohoto updatu Takže pokud někdo neví, kde se dodávka přesně spawnuje, nemá takřka šanci ji najít
Ale to tak má podle mě být, že ji máš v té oblasti najít, ne aby se ti hned označila. Navíc ta oblast není zase tak velká, není problém ji najít.
Upozornění se ti pak ukáže, pokud jsi v blízkosti někoho, kdo tu dodávku převáží.
Ale to tak má podle mě být, že ji máš v té oblasti najít, ne aby se ti hned označila. Navíc ta oblast není zase tak velká, není problém ji najít.
Upozornění se ti pak ukáže, pokud jsi v blízkosti někoho, kdo tu dodávku převáží.
Ahojte, neviem ci uz bolo nahlasene, no ak sa kona tuning na Mullholand int. a robim job autobusara na trase po LS, tak mi polku trasy vypisuje a neustale ma zvukovo upozornuje, ze s tymto vozidlom sa nemozem zucastnit tuningu. Bolo by mozne pre Coach nastavit vynimku. pripadne pre ludi, co robia tento job? Je to dost otravne + sa bojim aby mi nezmizlo auto v ktorom job robim.
Dikes
Ahojte, neviem ci uz bolo nahlasene, no ak sa kona tuning na Mullholand int. a robim job autobusara na trase po LS, tak mi polku trasy vypisuje a neustale ma zvukovo upozornuje, ze s tymto vozidlom sa nemozem zucastnit tuningu. Bolo by mozne pre Coach nastavit vynimku. pripadne pre ludi, co robia tento job? Je to dost otravne + sa bojim aby mi nezmizlo auto v ktorom job robim.
Při jobu portýra v LS nejezdí auta k hotelu, ale rovnou se spawne v podzemní garáži zaparkované...nastoupit pak do něj jde, ale neukáže se kam ho přeparkovat. (server 4)
Při jobu portýra v LS nejezdí auta k hotelu, ale rovnou se spawne v podzemní garáži zaparkované...nastoupit pak do něj jde, ale neukáže se kam ho přeparkovat. (server 4)