Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Vánoce a šťastný nový rok všem hráčům!

Oficiální video - Hráči z WtLS 2014!

1 2 3 4 5... 11
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 23.9.2013 12:04
Zdravím, jak už asi víte, poslední video z tohoto roku sice úspěch mělo obrovský ale bývalý moderátor Jirce, který byl právem vyhozen z našeho teamu to asi neunesl a bohužel video smazal. Na YT máme nahranou pouze první verzi tohoto videa takže jsem rád, že vám mohu oficiálně sdělit, že se bude vytvářet nové video Hráči z WtLS 2014! Prosíme tím tedy všechny hráče, aby nám zaslali své fotografie, které budou ve videu zveřejněny. Odeslání fotografie bude na vlastní riziko a je na vaší zodpovědnost, jestli bude nějaká fotografie zneužita! Dále fotografie musí splňovat tyto podmínky: - minimální rozlišení 800x600 - žádná grafická úprava - žádné jméno ( jméno bude doplněno ve videu) - rozumná kvalita Zrnité, rozmazané, tmavé nebo špatně zaostřené fotky do videa zařazené nebudou. Pokud je na fotografii více lidí, tak prosím uveďte, kde jste vy. Jako předmět uveďte váš nick na serveru nebo webu! Fotografie odesílejte na email: roxman@ragegarage.cz Fotografie můžete zasílat do 15. 11. 2013! Fotografie poslané po termínu nebudou do videa zařazeny Pokud se chcete zeptat, zda-li vaše fotografie přišla, nebo na jiné informace ohledně videa, tak mě kontaktujte v soukromých zprávách. Prosíme hráče, pokud mají tu možnost, sdělit tuto informaci i hráčům, kteří tu hrávali dříve, nebo těm, kteří tu hrají jen zřídka a je u nich riziko, že by nebyli informování, děkujeme.
Zdravím,

jak už asi víte, poslední video z tohoto roku sice úspěch mělo obrovský ale bývalý moderátor Jirce, který byl právem vyhozen z našeho teamu to asi neunesl a bohužel video smazal. Na YT máme nahranou pouze první verzi tohoto videa takže jsem rád, že vám mohu oficiálně sdělit, že se bude vytvářet nové video Hráči z WtLS 2014!

Prosíme tím tedy všechny hráče, aby nám zaslali své fotografie, které budou ve videu zveřejněny.

Odeslání fotografie bude na vlastní riziko a je na vaší zodpovědnost, jestli bude nějaká fotografie zneužita!

Dále fotografie musí splňovat tyto podmínky:
- minimální rozlišení 800x600
- žádná grafická úprava
- žádné jméno ( jméno bude doplněno ve videu)
- rozumná kvalita

Zrnité, rozmazané, tmavé nebo špatně zaostřené fotky do videa zařazené nebudou.

Pokud je na fotografii více lidí, tak prosím uveďte, kde jste vy.

Jako předmět uveďte váš nick na serveru nebo webu!

Fotografie odesílejte na email:
roxman@ragegarage.cz

Fotografie můžete zasílat do 15. 11. 2013!
Fotografie poslané po termínu nebudou do videa zařazeny

Pokud se chcete zeptat, zda-li vaše fotografie přišla, nebo na jiné informace ohledně videa, tak mě kontaktujte v soukromých zprávách.

Prosíme hráče, pokud mají tu možnost, sdělit tuto informaci i hráčům, kteří tu hrávali dříve, nebo těm, kteří tu hrají jen zřídka a je u nich riziko, že by nebyli informování, děkujeme.
HateBytch
HateBytch Level 54 23.9.2013 12:49
24.12.2013 lol na vianoce :D
24.12.2013 lol na vianoce :D
Tacos
Tacos Mistr Podvodů Level 40 23.9.2013 14:46
Ahoj, jen upozornuji - kdyby někdo zkošuel poslat fotku s nikcme Ch3zZzY,Ch3sS,CheeSe nebo tak něco - NEAKCEPTOVAT Několikrát se mi stalo,že byla zveřejněna moje Nepravá fotka a to nemám zrovna rád.Pokud bych se i přesto rozmyslel fotku zaslat,napsal bych Roxmanovi do SZ z TOHOTO WEB ÚČTU,díky za pochopení.
Ahoj,
jen upozornuji - kdyby někdo zkošuel poslat fotku s nikcme Ch3zZzY,Ch3sS,CheeSe nebo tak něco - NEAKCEPTOVAT
Několikrát se mi stalo,že byla zveřejněna moje Nepravá fotka a to nemám zrovna rád.Pokud bych se i přesto rozmyslel fotku zaslat,napsal bych Roxmanovi do SZ z TOHOTO WEB ÚČTU,díky za pochopení.
Hat3Me
Hat3Me Legendární hráč Level 144 23.9.2013 14:57
Super, fotku pošlu jako minule ehm .. nebudu za Biebra :DD .. času je dost .. takze pospíchat nemusim . .. super :))
Super, fotku pošlu jako minule ehm .. nebudu za Biebra :DD .. času je dost .. takze pospíchat nemusim .
.. super :))
Multicheat
Multicheat Nikdo Vyjímečný Level 11 23.9.2013 15:10
Takze lepsi bude kdyz bude vyssi kvalita fotky?
Takze lepsi bude kdyz bude vyssi kvalita fotky?
Lesk
Lesk Moudrý hráč Level 139 23.9.2013 15:24
Přesně. Čím větší kvalita fotky tím lepší :)
Přesně. Čím větší kvalita fotky tím lepší :)
Multicheat
Multicheat Nikdo Vyjímečný Level 11 23.9.2013 15:54
Muzu pouzit na Fotce kuklu? nebo musi byt oblicej?
Muzu pouzit na Fotce kuklu? nebo musi byt oblicej?
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 23.9.2013 15:57
Tvého názoru si opravdu každý váží ale i tak není důvod tu zbytečně takhle psát.. :) Teď jsem akorát zvědavý zdali jí pošleš ty, protože přesně takhle si teď ostatní představují tebe za tyhle hloupé řeči.. :) Nemyslím to špatně.. ;)
No to jsem zvědavý na ty xichty co tady hrají. Podle mě to bude většina styl Bieber, rovný kšilt a maximálně 13 let.Tvého názoru si opravdu každý váží ale i tak není důvod tu zbytečně takhle psát.. :) Teď jsem akorát zvědavý zdali jí pošleš ty, protože přesně takhle si teď ostatní představují tebe za tyhle hloupé řeči.. :) Nemyslím to špatně.. ;)
Kosik
Kosik Uctívaný hráč Level 64 23.9.2013 15:57
třeba si jenom vyfoť záada.. to sou otázky
třeba si jenom vyfoť záada.. to sou otázky
Lesk
Lesk Moudrý hráč Level 139 23.9.2013 15:58
Nejlepší by bylo, aby si měl odhalený obličej. Fotky klidně můžeš poslat s kuklou, ale možná ti přijde zpráva od admina ať uděláš další a normální fotku :)
Muzu pouzit na Fotce kuklu? nebo musi byt oblicej?Nejlepší by bylo, aby si měl odhalený obličej. Fotky klidně můžeš poslat s kuklou, ale možná ti přijde zpráva od admina ať uděláš další a normální fotku :)
1 2 3 4 5... 11
Toto téma bylo zamknuto kvůli neaktivitě.