Pokud chcete pozadat o jednorazove zruseni limitu aukce, pokud polozka, kterou chcete prodat, ma odlisnou hodnotu, nez kolik je minimalni a maximalni vyvolavaci cena, prosim napiste do tohoto tematu:
1. O jakou polozku se jedna a presny popis polozky (v jake oblasti se nachazi dum, jaky tuning ma vozidlo apod.)
2. Screenshot dane polozky
3. Jaka je aktualni minimalni a nejvyssi cena na serveru.
4. Jaka je cena, za kterou jste polozku naposledy koupili
5. Za jakou vyvolavaci cenu chcete danou polozku prodat.
Plati nasleduji pravidla:
- Lze pozadat pouze pokud chcete prodat vozidlo, dum nebo nemovitost
- Pridavani na prvni pohled nesmyslnych zadosti povede k udeleni banu na web
- Nelze podat zadost, pokud cena prevysuje 500M
- Nelze podat zadost, pokud cena prevysuje 2x aktualni maximalni vyvolavaci cenu
Vasi zadost posoudi administratori a pokud bude schvalena, administratori vam jednorazove zrusi limit aukce, abyste mohli dat danou polozku do aukce za zde uvedenou vyvolavaci cenu. Je zakazano do aukci davat polozky za odlisne vyvolavaci ceny, nez uvedete v tomto tematu - pokud toto bude poruseno, bude odectena cela castka, za jakou se vec v aukci prodala.
Zadost nemusi byt napsana verejne, muzete ji klidne umistit do admin tagu, aby byla viditelna pouze pro administratory.
Pokud chcete pozadat o jednorazove zruseni limitu aukce, pokud polozka, kterou chcete prodat, ma odlisnou hodnotu, nez kolik je minimalni a maximalni vyvolavaci cena, prosim napiste do tohoto tematu:
1. O jakou polozku se jedna a presny popis polozky (v jake oblasti se nachazi dum, jaky tuning ma vozidlo apod.) 2. Screenshot dane polozky 3. Jaka je aktualni minimalni a nejvyssi cena na serveru. 4. Jaka je cena, za kterou jste polozku naposledy koupili 5. Za jakou vyvolavaci cenu chcete danou polozku prodat.
Plati nasleduji pravidla: - Lze pozadat pouze pokud chcete prodat vozidlo, dum nebo nemovitost - Pridavani na prvni pohled nesmyslnych zadosti povede k udeleni banu na web - Nelze podat zadost, pokud cena prevysuje 500M - Nelze podat zadost, pokud cena prevysuje 2x aktualni maximalni vyvolavaci cenu
Vasi zadost posoudi administratori a pokud bude schvalena, administratori vam jednorazove zrusi limit aukce, abyste mohli dat danou polozku do aukce za zde uvedenou vyvolavaci cenu. Je zakazano do aukci davat polozky za odlisne vyvolavaci ceny, nez uvedete v tomto tematu - pokud toto bude poruseno, bude odectena cela castka, za jakou se vec v aukci prodala.
Zadost nemusi byt napsana verejne, muzete ji klidne umistit do admin tagu, aby byla viditelna pouze pro administratory.