Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Vánoce a šťastný nový rok všem hráčům!

Oficiální video - Hráči z WtLS 2014!

1... 7 8 9 10 11
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 17.11.2013 22:17
bluegor: Velice inteligentní a smysluplný komentář.. ;)) Co jiného od tebe.. ;)
bluegor: Velice inteligentní a smysluplný komentář.. ;)) Co jiného od tebe.. ;)
573
573 Pařan Level 45 19.11.2013 14:32
Já jsem si koupila Rhino z aukce za 290k a zmizelo mi. Co mám dělat ??
Já jsem si koupila Rhino z aukce za 290k a zmizelo mi. Co mám dělat ??
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 19.11.2013 14:37
Vytvořit si vlastní téma a tam popsat svůj problém.. http://www.gta-multiplayer.cz/cz/forum/1/?add-topic
Vytvořit si vlastní téma a tam popsat svůj problém..

http://www.gta-multiplayer.cz/cz/forum/1/?add-topic
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 21.11.2013 13:57
Upozorňuji, že komu nepřišel potvrzující email s úspěšným zařazením fotografie do videa ať mi napíše soukromou zprávu!.. Nechci pak po termínu řešit, že někdo chtěl být ve videu, fotku poslal ale nedorazila.. ;) Fotografie můžete posílat do 30. 11. 2013
Upozorňuji, že komu nepřišel potvrzující email s úspěšným zařazením fotografie do videa ať mi napíše soukromou zprávu!.. Nechci pak po termínu řešit, že někdo chtěl být ve videu, fotku poslal ale nedorazila.. ;)

Fotografie můžete posílat do 30. 11. 2013
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 28.11.2013 12:04
Zdravím, tak už máme 84 fotografií, což si myslím je hodně slušné a dokonce také poslali fotografii 2 hráči hrající na anglickém serveru.. :) Opakuji, že kdo poslal fotografii ale nepřišel mu zpět potvrzující email, ať mi napíše zde na webu soukromou zprávu.. A kdo fotografii neposlal ale má zájem být ve videu, ať co nejrychleji pošle fotografii, protože termín je již skoro u konce!.. Posílat fotografie můžete do 30. 11. 2013 Každá fotografie je zařazena do soutěže o 100 CZK!
Zdravím,

tak už máme 84 fotografií, což si myslím je hodně slušné a dokonce také poslali fotografii 2 hráči hrající na anglickém serveru.. :) Opakuji, že kdo poslal fotografii ale nepřišel mu zpět potvrzující email, ať mi napíše zde na webu soukromou zprávu..

A kdo fotografii neposlal ale má zájem být ve videu, ať co nejrychleji pošle fotografii, protože termín je již skoro u konce!..

Posílat fotografie můžete do 30. 11. 2013
Každá fotografie je zařazena do soutěže o 100 CZK!
Bewas
Bewas Moderátor Level 95 29.11.2013 19:07
rOxi a kdy vyjde tak cca video ?
rOxi a kdy vyjde tak cca video ?
JessieJames
JessieJames Level 167 29.11.2013 19:25
Zhruba do konce roku, nebo pristi rok :) Uz drive tu bylo info, ze by mohlo byt na Stedry den. Zalezi pak na zpracovani a jak se dohodneme dale.
Zhruba do konce roku, nebo pristi rok :)

Uz drive tu bylo info, ze by mohlo byt na Stedry den. Zalezi pak na zpracovani a jak se dohodneme dale.
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 30.11.2013 14:18
Jak psal Jessie.. Každopádně do konce roku by mělo být vydané.. .)
Jak psal Jessie.. Každopádně do konce roku by mělo být vydané.. .)
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 2.12.2013 21:11
Děkujeme všem, kteří poslali fotku.. :) Zde jsou výherci soutěže o 100 CZK Ryngla emibure_[PMJ] _Maselko_[PMJ] Jamall Shooty Gratuluji všem a těšte se na nové video hráčů!.. :)
Děkujeme všem, kteří poslali fotku.. :)

Zde jsou výherci soutěže o 100 CZK

Jamall
Shooty

Gratuluji všem a těšte se na nové video hráčů!.. :)
rOxmaN
rOxmaN Don Level 170 16.12.2013 13:14
Video je již připraveno ke zpracování a posléze k nahrání na server YouTube!.. Pokud ještě někdo chce být zařazen do videa, má možnost poslat fotografii na email roxman@ragegarage.cz do zítřejších 12:00 hodin večerních!.. Více šancí už opravdu dávat nebudu.. ;)
Video je již připraveno ke zpracování a posléze k nahrání na server YouTube!.. Pokud ještě někdo chce být zařazen do videa, má možnost poslat fotografii na email roxman@ragegarage.cz do zítřejších 12:00 hodin večerních!..

Více šancí už opravdu dávat nebudu.. ;)
1... 7 8 9 10 11
Toto téma bylo zamknuto kvůli neaktivitě.