Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
50
30/10/2023
Serpent liked a screenshot 06:56 PM
A Beautiful View in Liberty City. View of industrial area of LC from the cup of Statue of Happiness.
Taken in GTA: TBOGT.
Sky color...
Je mi jedno jak vypadají
28/10/2023
Serpent has come to play on game server San Andreas Multiplayer 09:47 AM
07/04/2023
Serpent has come to play on game server San Andreas Multiplayer 03:18 PM
15/03/2023
Serpent has come to play on game server San Andreas Multiplayer 07:57 PM
13/03/2023
Serpent has come to play on game server San Andreas Multiplayer 08:03 PM
12/03/2023
Serpent has come to play on game server San Andreas Multiplayer 02:49 PM
Serpent has come to play on game server San Andreas Multiplayer 01:39 PM
10/03/2023
Serpent has come to play on game server San Andreas Multiplayer 06:48 PM
09/03/2023
Serpent has come to play on game server San Andreas Multiplayer 07:19 PM

Wall (7)

Serpent
Serpent Level 50 01/11/2022 06:26 PM
Jsem gej
TheHellboy
TheHellboy Legendary player Level 55 05/04/2022 03:13 PM
dobryden
Adella
Adella Level 97 25/02/2021 08:28 AM
Registrován:16.3.2020
2913 hodin a 45 minut

Blázne
Norsty
Norsty Legendary player Level 54 24/12/2020 09:17 PM
iGChico
iGChico Gamer Level 69 03/12/2020 10:28 AM
Chlebová buchta s čokoládou a sušenými švestkami

Postup
1.
Chléb nebo kterékoliv jiné ztvrdlé pečivo nakrájejte na přibližně stejně velké kousky. Čokoládu a švestky nasekejte nadrobno.

2.
Ve větší míse důkladně prošlehejte vejce s cukrem. Přilijte mléko a znovu prošlehejte. Dochuťte skořicí a špetkou soli.

3.
Přelijte rovnoměrně přes chléb a rukama jemně promíchejte. Nechte 30 minut odležet, aby pečivo nasáklo všechnu tekutinu.

4.
Mezitím rozehřejte troubu na 180 °C. Pekáček vymažte máslem.

5.
Nakrájené pečivo a čokoládu vmícháme do tekuté směsi. Promícháme a přendáme do pekáčku, kde vše necháme asi 30 minut odpočívat.

6.
Do chlebové směsi vmíchejte kousky čokolády a švestek, rozložte ji do pekáčku, uhlaďte povrch a pečte zhruba 45 minut dozlatova. Propečení zkontrolujte pomocí špejle – zapíchněte ji do středu těsta, vytáhněte, a pokud je suchá, je buchta upečená.

TIP: Sladit můžete také zdravěji, například medem, melasou nebo agávovým sirupem. Nezapomínejte na sůl, i špetka soli zvýrazní sladkou chuť.



Autor receptu: Zuzana Štěpničková
Foto: Dan Včeliš

Ingredience
500 g chleba (ideálně ztvrdlého)

100 g tmavé čokolády

50 g sušených švestek

6 vajec

200 g krupicového cukru

300 ml plnotučného mléka

1 lžička mleté skořice

špetka soli

máslo a cukr na vymazání pekáčku

Kupte si kuchařku
Serpent
Serpent Level 50 04/08/2020 02:50 PM
Nazdar
LegendaSK
LegendaSK Helper Friendly Level 158 03/08/2020 07:00 PM
Cauko

About Serpent:

Nothing written yet.

Registered: 16/03/2020

Logged in: 05/11/2023

Recently played

1 year ago - Played 20 minutes
More

Most gaming time

3185 hours and 55 minutes
More

Recent achievements

Create a screenshot with 50 views Completed 10/05/2021
Leave 50 comments Completed 22/02/2021
Receive 10 likes Completed 26/01/2021
More