Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
GTA 5

Bývalý vývojář GTA 5 vysvětlil, proč bylo zrušeno rozšíření s Trevorem

GTA 5
170
niCe niCe 05/07/2024

Během dubna se objevily další informace ohledně plánovaných přídavků pro singleplayerovou kampaň GTA 5. Herec Steven Ogg poskytl detaily k rozšíření, které údajně neslo název Agent Trevor. Problémový parťák Michaela a Franklina měl být stylizován do role tajného agenta.

K rozšíření se nedávno vyjádřil také jeden z bývalých vývojářů. Joseph Rubin v rozhovoru pro kanál SanInPlay uvedl, že pro Rockstar pracoval šest let a na starost měl mimo jiné práci s kamerou a editorskou činnost. Vývojáři se dle jeho slov časem rozdělili na dva týmy. „Pracoval jsem na GTA Online a pak na tomto DLC, jehož důležitou součástí byl Steven Ogg.“

Následně se ale ukázala síla GTA Online, což byl také jeden z hlavních důvodů, proč vedení studia přestalo mít zájem o rozšiřování singleplayeru. Online část popsal jako „dojnou krávu“, která dokázala generovat obrovské příjmy. „A lidé si ji natolik zamilovali, že se jen těžko obhajovalo, že by mu samostatné DLC mohlo konkurovat.“

Rubin dodal, že studio samozřejmě mohlo poskytnout prostředky pro produkci DLC i obsahu pro online část, to se ale nestalo. Také se nechal slyšet, že ho v té době informace o zrušení rozšíření nepotěšila, jelikož byl přesvědčen o jeho kvalitách. Navíc už bylo z poloviny hotové. Vývojáři však dle jeho předpokladu následně část práce využili pro GTA Online.

Zatímco nahlížíme do historie, v Rockstar Games se nyní pracuje na dokončení GTA 6. Šéf Take-Two Interactive naznačil, že by další díl měl opět nabídnout výjimečný zážitek, více se dočtete v přiloženém článku.

21
170
Source:hrej.cz

Comments (0)

Be first to comment this!