Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Interview s hráčom Polyy

Rozhovory
TBoneMendez TBoneMendez 27/07/2024
Ahojte všetci ! Dnes máme hosťa hráča Polyy zo servera S1. Pripravte sa na zaujímavý rozhovor, kde sa dozviete viac o samotnom hráčovi.

1. Vitaj Polyy. Ďakujem, že si prijal moje pozvanie k rozhovoru. Ako sa máš ?
Ahoj, děkuju za přivítání. Momentálně se mám dobře, jako vždy.

2. Môžeš sa nám prosím predstaviť a niečo povedať o sebe ?
Moje jméno je Petr, je mi 17 let, studuju obor instalatéra, rád trávím volný čas s přáteli, zajímám se o hudbu, apod

3. Aké máš hobby ?
Rád se zajímám o hudbu, už od mala jsem to chtěl zkusit dělat rap, a i když to není pořád ono, pořád mě to baví, třeba někdy se to chytne. :D

4. Chodievaš do školy alebo do práce ?
Ještě do školy, tento nový školní rok jdu do druhého ročníku na střední.

5. Dokončil si samostatný singleplayer ?
Ne, nedostal jsem se ani k polovině.

6. Odkiaľ si sa dozvedel o portáli wtls a odkedy si na portáli wtls ?
V roce 2017 můj starší bratr společně s jeho přáteli hledali SA-MP servery, a narazili na server WTLS, tak jsem se o to zajímal, potom jsem narazil na Zeddyho videa z WTLS, tak jsem to chtěl vyzkoušet, jsem hráč od 2017, jen jsem přišel o údaje, tak v roce 2019 jsem si založil nový, který mám do teď.

7. Si v nejakom klane? Ak áno, v akom? Čo znamená skratka toho klanu ?
Ano, klan se jmenuje Capo], vedl to hráč Akacko, který má permaban asi už dva roky, bylo tam i dost členů, já se tam přidal někdy ke konci, než dostal permaban. Jsem tam do teď, je tam ještě jeden člen, se kterým se už nestýkám. :D

8. Je klan zameraný na organizáciu alebo gang ?
Klan byl vytvořen pro gangy, ale já nehrál moc gangy, přidal jsem se jen protože mi to sám nabídl Akacko, a měl jsem tam svoje známé v klanu, např. Mikee.

9. Aký je tvoj obľúbený job ?
Klasický kurýr. Asi 2 a půl roku se snažím o topku, ale měl jsem často pauzu, stále jsem top 2, mám na něm 34 tisíc zkušenosti. Až zase začnu hrát, tak chci pokračovat v tomto jobu.

10. Aký je tvoj obľúbený event ?
Mezi moje nejoblíbenější eventy patří Jump And Die, Hide And Seek 2 a Fallout.

11. Čo najčastejšie robíš na serveri ?
Hraju loterii, joby, eventy apod.

12. Kedy si vydal pesničku. Ako sa volá pesnička a o čom je ?
No, moje první skladba vyšla 31.10.2020, tento rok to bude mít 4 roky od vydání, název skladby je Halloween. V té době mi bylo 13 let, takže jsem moc neuměl snést kritiku, teď se proti tomu dokážu bránit, trochu i té skladby lituju, protože tohle se dost nepovedlo, protože mi bylo 13 let a nevěděl jsem o tom vlastně nic, prostě nás to tak napadlo a hned ze startu, ale mazat to nechci, má to dost zhlédnutí a třeba za pár let se lidi podívají, že jsem se aspoň trochu posunul. Ale na druhou stranu, jsem na to hrdý, protože nechápu logiku těch hráčů, když si z toho dělají srandu, což chápu, ale to je něco podobného jako být YouTuber, ze začátku taky se každý smál například Bironovi, teď ho každý má rád a tak. A ze začátku to mělo vždycky hodně zhlédnutí nad tisíc, takže na druhou stranu jsem za to rád.

13. Plánuješ vydať ďalšiu pesničku alebo to bola tvoja posledná ?
Ano, mám pár skladeb hotové, tak snad se to třeba chytne. A poslední to nebude, opravdu nemám v plánu kvůli pár takovým lidem z WTLS přestávat s nečím, co jsem chtěl vždy zkusit. :D Já to beru jako motivaci, tak třeba jednou... :) Teď mám možnost mít videoklipy v lepší kvalitě než minule, a mám v plánu na konci srpna nebo na začátku září vydat skladbu, která se mi za mě povedla, je to první skladba, za kterou se nebudu stydět, dal jsem si práci. Scénář na videoklip už mám, takže tohle už nedopadne jak Halloween 1, 2 a 3. Před 3 měsíci vyšla skladba “V KRUHU”, která má skoro tisíc zhlédnutí. A celá tvorba bude vycházet na můj YouTube kanál “Poly”, pokud by to nešlo najít tak “sheekofficial” A jestě chci dodat, že dřív název “sheekofficial” byla label, jen po pár letech se to začalo rozpadat, tak jsem se rozhodl, že začnu znovu sám, ten kanál byl dřív na nějaké hry, které jsem tam točil, kanál mám od 2017, dřív jsem na něm točil hry např: Counter Strike, WTLS, ale kanál jsem si potom předělal na to, co teď je.

14. Akú hudbu máš rád a ktorú by si odporučil čitateľom ?
Nejradši rap. A ať si každý poslouchá co se mu líbí, nikoho nesoudím, jestli někdo poslouchá to nebo to, např Metal nemám rád, ale třeba někdo ano, ať si každý poslouchá co chce, takže tak.

15. Na čo si minul najviac peňazí na serveri ?
Za Richman se Spec CP, dal jsem za něj $900,000,000.

16. Pred rokom si získal $4,000,000,000. Ako dlho si šetril a čo si ako prvé kúpil ?
$4,000,000,000 mi trvalo našetřit cca 2 týdny, protože mi pořád padala loterka o 450m skoro pokaždé, 2x v životě se mi povedlo vyhrát naraz 585m. A jako první jsem si koupil ten Richman se Spec CP za $900,000,000, hned po něm si koupil FT Spec SFPD 3/3 za $500,000,000 myslím.

17. Sleduješ blogy ? Ak áno, aký je tvoj najobľúbenejší blog ?
Popravdě, nesleduju žádné blogy, jen nedávno ty tvoje rozhovory mě zaujali.

18. S ktorými hráčmi si sa stretol osobne a s ktorým by si sa chcel stretnúť ?
Sešel jsem se s jedním hráčem, který má nick PurpleAxolotl, jen nevím, jestli vůbec hraje, ale už se nějak ani nestýkáme, ani si nepíšeme. A rozhodně bych se chtěl sejít s hráčem Steroine.

19. S ktorým hráčom máš pozitívnejší vzťah a s ktorým hráčom máš negatívny vzťah ? A prečo ?
Tak já se tam bavím se všemi stejně, ale pár takových lidí, co mě nemají rádi kvůli té hudbě kterou kritizujou, například hráč Tyler z nCi nebo jaký má nick. Jedině on to furt řeší, ostatní se na to už vykašlali, protože jim přišlo už blbé opakovat pořád dokola to samé, i pár lidi se mi za to taky omluvilo, např. hráč Korw, tímto tě zdravím pokud to vidíš. :D Ale prostě s tím nic už neudělám a proti tomu se umím bránit, nenechám se nikdy zpochybnit od pár lidí, vlastně jedině ten Tyler si myslí, že je zajímavý přitom to řeší jen on. Nejlepší že mi sleduje storky a má u mě follow na Instagramu, ale teď už ne, já odebral aby mě sledoval takový klaun, ale že by ukázal jaký je machr kdyby mi napsal, to ne. :D

20. Aké hry momentálne hráš ?
Nehraju už moc hry, začínám žít svůj život, ale jednou za čas zahraju Counter Strike 2 se Steroinem, tímto tě zdravím pane bratr ve zbrani.

21. Plánuješ si kúpiť GTA VI ? Ak áno, na akú konzolu ?
Neplánuju to. Jak to vyjde, tak to bude doba, co vynechám hry už úplně, že je nebudu hrát skoro vůbec, takže by mi to bylo k ničemu asi.

22. Aké máš plány do budúcna ?
Plány do budoucna ? Budovat si svojí kariéru na YouTube, věřím, že se to chytne a bude to dobré, jen dát do toho více času, a hlavně více práce. Přece to není hned, ale věřím, že jednou se to chytne. Každý nějak začínal.

23. Máš nejaké životné motto alebo múdrosť, ktorou sa riadiš ?
Asi nemám, ale když už tak od Yzomandiase: “Nezaprodat se, ale vydělat cash”.

24. Aké rady alebo múdrosti by si chcel zanechať našim čitateľom ?
Těžko říct, každý to má jinak. Ať si každý určí svojí motivaci, kterou se bude v životě řídit, a nenechá se zpochybnit od pár lidí.

25. Polyy, ďakujem ti za účasť v rozhovore. Chcel by si na záver niečo odkázať našim čitateľom ?
Já ti taky děkuju za pozvání, rád jsem se přidal do tohoto rozhovoru. A chtěl bych sdělit čtenářům, mějte hezké léto a jděte si za svými sny, a nikdy se nenechte zpochybnit od pár lidí, dělejte co vás baví! A ještě k vám haterům, uvidíme se brzy na YouTubu. :)


Ďakujeme, že ste si prečítali rozhovor s hráčom Polyy. Zanechajte nám spätnú väzbu v komentároch. Vaša podpora je pre nás veľmi dôležité !
12
157

Comments (5)

Rtg
Rtg Illustrator Level 31 30/07/2024 07:54 PM
Tvl poly je hvězda tvl mě poser kluk z ulice to dotáhl na vektorové písmena
Tru3
Tru3 Butcher Level 71 28/07/2024 02:33 PM
100 explosion
MedicimbalovyBalon
MedicimbalovyBalon Legendary player Level 59 28/07/2024 01:19 PM
pulp-fiction2
Steroine
Steroine Upstanding Citizen Level 70 28/07/2024 12:23 AM
Je to frajer elon22
TommyM4ST3R
TommyM4ST3R Level 83 27/07/2024 11:47 PM
keanu-reeves2