Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Interview s hráčom iCedKubin

Rozhovory
TBoneMendez TBoneMendez 25/07/2024
Ahojte, vítam Vás pri ďalšom rozhovore. Dnes máme tú česť privítať medzi nami hráča iCedKubin. iCedKubin je hráč na wtls S1, no občas ho môžete stretnúť aj na servery Liberty Unleashed. Bez ďalších zdržovaní, poďme rovno na otázky.

1. Ahoj iCedKubin ! Ďakujem, že si prijal moje pozvanie k rozhovoru. Ako sa máš ?
Zdravím a díky za pozvání. Momentálně se mám tak průměrně, chvilku dobře a chvilku zas ne, řekl bych ale že takové výkyvy mívá každý :D

2. Môžeš sa nám prosím predstaviť a niečo povedať o sebe ?
Určitě. Jak už z mého nicku vyplývá, jmenuji se Jakub, mám 20 let a bydlím v Moravskoslezském kraji.

3. Mohol by si nám povedať ako si sa dostal k hraniu na wtls S1 a čo ťa na portáli najviac baví ?
Na WTLS mě začátkem roku 2019 nalákalo video, ve kterém Zeddy srovnával GTA Online a WTLS. Dostal jsem trochu flashback na to, jak jsem SAMP hrál v 10 letech a chtěl jsem se vrátit. Bohužel jsem hrál asi 2 hodiny, hlavně kvůli tomu že jsem hrál na downgraded Steam verzi San Andreas, tudíž mi hra pořád padala a já byl líný to spravovat :D Ke hře jsem se vrátil v říjnu 2020 a později v listopadu 2022 po asi roční pauze.

4. Pamätáš si na svoj začiatok na portáli S1 ?
Jen trochu :D Vím že první job, který jsem zkoušel tak byl pizzaboy. Nejvíc jsem ale hrával za řidiče kamionu. Co se týče ostatních aktivit, tak jsem byl ze začátku pasivní a dostal jsem se k nim později.

5. S ktorými hráčmi si sa stretol osobne a s ktorými by si sa chcel stretnúť ?
Setkal jsem se jen se dvěma hráči (Heiki a Horyss). Hráče Heiki znám ze střední školy, co se týče hráče Horyss, tak s ním jsem se seznámil ve hře World of Warcraft a poté začal hrát i tu na serveru. Z hráčů bych se asi nejradši střetnul s hráči TBone_Mendez, IKILLER147 a z bývalých hráčů s hráčem ReadyBoss.

6. Často ťa vidím hrať na serveri Liberty Unleashed. Čím sa táto platforma líši od wtls S1 ?
Hlavní rozdíl je určitě v tom, že se jedná o vylidněný server pro GTA 3 :D Také jsou na serveru asi 2% toho co na SAMPu (odhad). Je to tím, že server býval dříve DM only, podobně jako VCMP server a singleplayer features se přidaly časem. Bohužel niCe server kvůli malé návštěvnosti neupdatoval přes 10 let, proto je zde 7 jobů (z toho reálně můžete vykonávat 4 protože budete dost často sami ve hře), 2 závody, export aut, nemovitosti, sbírání balíčků a už jsem vyjmenoval většinu featur :D Přirovnal bych to k tomu retro 2009 serveru, který běžel před rokem když bylo výročí 15 let od spuštění portálu.

7. Máš nejaké obľúbené momenty alebo zážitky z hrania na oboch serveroch, ktoré by si nám chcel zdieľať ?
Na Liberty Unleashed byl největší zážitek to, že jsem tam potkal tebe a hráče IKILLER147 (jsem zvyklý tam potkávat spíše Indy) :D Co se S1 týče, tak nejvíc vzpomínám na to, jak jsem během covidu tryhardil CEO joby. Vystřídal jsem několik organizací, ale nejvíce jsem byl spokojený ve dvou (Pink Dogs a později Redy Records).

8. Aké sú tvoje najväčšie úspechy v hre a čo by si ešte rád dosiahol ?
Popravdě moc úspěchů ani nemám, jsem dost průměrný hráč :D Poslední dobou se ale snažím sbírat achievementy, tak bych jich chtěl mít co nejvíc.

9. S akými najväčšími výzvami si sa pri hraní stretol a ako si ich prekonal ?
Největší výzva je asi můj nestabilní internet, jinak o ničem jiném nevím :D Bohužel jsem tuto výzvu nepřekonal a tak občas kvůli lagu uvařím nekvalitní perník :D

10. Ako vnímaš hernú komunitu na týchto serveroch ?
Komunitu vnímám víceméně pozitivně. Za tu dobu co hraji jsem neměl žádný větší spor. Na druhou stranu to může být i tím, že moc nepíšu do chatu a celkově si spíš “hledím svého”.

11. Aké sú tvoje plány do budúcnosti, čo sa týka hrania ?
Jak už jsem zmínil výše, plánují posbírat co nejvíce achievementů. Bonus by byl level 100, i když to mi přijde skoro nereálné vzhledem k tomu jak málo už hraju.

12. Čo by si odporučil novým hráčom, ktorí by chceli začať hrať na wtls S1 alebo Liberty Unleashed ?
Určitě si udělat nějaký research. Usnadní vám to začátky na serveru. Osobně mohu doporučit sérii WTLS průvodce od Birona, nováčkům dá do začátku hodně a přiznám se, že i já jsem se v těchto videí dozvěděl pár věcí. Ohledně Liberty Unleashed, i o něm dělal Biron video, kde popsal vše co na serveru je.

13. Ďakujeme ti iCedKubin za rozhovor. Máš na záver ešte nejaké posolstvo alebo odkaz pre našich čitateľov ?
Ještě jednou díky za pozvání. Určitě odebírejte tento blog a také blog Gang GSF: Vojna o existenciu, TBone do toho dává vše a za mě je to asi nejlepší blog na webu. Jinak přeju ostatním spoustu úspěchu ve hře a ať je WTLS baví nadále.


Ďakujeme, že ste si prečítali náš rozhovor s hráčom iCedKubin. Radi by sme vedeli, čo si o rozhovore myslíte. Zanechajte nám svoje komentáre a spätnú väzbu. Vaša podpora a názor sú pre nás veľmi dôležité !
6
70

Comments (1)

TommyM4ST3R
TommyM4ST3R Level 83 26/07/2024 09:26 PM
sheldon2