Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Interview s hráčkou Kikush

Rozhovory
TBoneMendez TBoneMendez 01/08/2024
Ahojte, vítam Vás pri ďalšom rozhovore. Dnes máme tú česť privítať medzi nami hráčku Kikush, ktorá bola bývalou administrátorkou na WTLS S1. Bez ďalších zdržovaní sa poďme rovno pustiť do otázok.

1. Vitaj Kikush. Ďakujem, že si prijala moje pozvanie na interview. Ako sa máš ?
Ahoj, děkuji za pozvání do rozhovoru. V momentální chvílí se mám dobře, nemůžu si stěžovat.

2. Môžeš sa nám prosím predstaviť a niečo povedať o sebe ?
Jistě. Jmenuju se Kristýna (jak nečekané). Je mi 26 let a pocházím z Moravy. Již pár let žiju sama v bytě. Jako správný občan pracuju a odvádím daně (bohužel). Ve volné chvíli buď hraju hry, většinou teda WTLSko a nebo dělám jinačí aktivity. Nejčastěji chodím s přáteli ven, kdy většinou skončíme u piva. Mám ráda pivo, což je na ženu nezvyklé. A čím vyšší stupeň, tím lepší (takže dvanáctka je můj standard). V nedávné době jsem také udělala řidičák. Za pár dní by se mi mělo konečně opravit auto, tak budu jezdit na výlety a nějaké hraní a hlavně pití pivečka na chvilenku omezím. Jízda v autě mě neskutečně baví a někdy v budoucnu bych se tím chtěla případně i živit, dělat rozvoz, nebo něco na ten způsob.

3. Čo robíš v súkromnom živote a aké máš hobby ?
Mé hobby jsem vesměs popsala výše. Jediné co možná zmíním je to, že se možná po letech vrátím ke sportu, ale to se ještě uvidí.

4. Akú hudbu máš rada a akú hudbu by si odporučila našim čitateľom?
Já jsem člověk, který nemá vyhraněný styl pro poslech hudby. Hudba pro mě musí být rytmická a nebo mi být po textové stránce blízká. Přijde mi, že mám v životě vždy takové fáze. Jednu dobu si jedu klasický pop, poté přejdu na rock/metal, po čase si jedu čistě jen techno, to většinou naváže na drumce a to se tak nějak točí dokola. Jediné co vím, že hudbu miluju a nedokázala bych bez ní žít. Není den, kdy bych si nepustila písničku. Pokud bych ale měla říct, co v poslední době hodně poslouchám, tak jsou to ty zmiňované drumce. Nejčastěji Wilkinsona, Kovena, Pendulum nebo třeba Sub Focus. Extrémně si v poslední době ujíždím na písničce Koven - Chase The Sun a to hlavně tehdy, když jedeme ráno po práci domů, kdy mi sluníčko svítí do obličeje. Jak to hezky ladí s tím názvem. A pokud bych měla říct z česko/slovenské scény, tak tam jednoznačně vyhrávají Hrokýže Slíže, které miluju. Ráda chodím i na venkovní akce, kde zrovna vystupují.

5. Ako si sa dozvedela o portáli WTLS a od kedy si na portáli WTLS ?
O WTLS jsem měla ponětí snad od roku 2014, co se začalo na konkurenci řešit právě WTLS. Někdy v roce 2016, kdy jsem už nepůsobila v AT na konkurenci, jsem se poprvé připojila na WTLS, ale moc mě neoslovilo. Vrátila jsem se na něj až o rok později, začala jsem ho prozkoumávat a tím pádem mě bavilo víc a víc, až jsem na něm zůstala definitivně.

6. Pamätáš si na svoj začiatok na S1 ?
Pamatuju si letmo mé začátky. Ale co si pamatuju určitě je to, že jsme po nocích nejčastěji s hráčem Beny118 dělali job lupiče. V tu dobu jsem měla hodně času na hraní, jelikož bylo po maturitách a tak jsem si krátila chvíle právě hraním.

7. S ktorými hráčmi si sa už stretla osobne a s kým by si sa ešte chcela stretnúť ?
Dokázala bych to spočítat na prstech jedné ruky. Vzhledem k tomu, že jsem vůči lidem opatrná, tak je to číslo natolik nízké. Dříve, když jsem byla mladší, tak jsem byla odvážnější. Ale s přibývajícím věkem su opatrnější a opatrnější. Ale abych se vrátila zpět k tématu, tak mezi lidi, které jsem poznala i osobně spadá Mollen, RastaBoris, JanicKa, aneetkaaa, Wery a Subca. Wery a Subcu znám spoustu let. Wery dokonce už nějakých 9-10, kdy jsme se poznaly právě na konkurenci. Naše přátelství přešlo i do toho reálného a bavíme se prakticky dodnes, což je celkem chválihodný počet let. Mám v plánu se ještě potkat s Maxgustinem a m4rt1nkou. Bude to taková malá akci v 5 lidech. Ti dva a Mollča s Rastou. Trochu komornější akce, ale za to to bude určitě živější. Raději se s lidmi scházím v menším počtu.

8. Máš nejakých obľúbených hráčov, ktorých by si mohla spomenúť ?
Mollen je moje herní láska. Od té doby, co jsem ho poznala, tak mé srdce tloukne jen pro něj. Ale ne, Mollča je fajn, je střelený a miluje hudbu, jako já. Také má v té hlavě trochu nějakého toho rozumu, když je potřeba a to se mi líbí. Jinak nemám vyloženě dalšího vybraného člověka. Se všemi, s kterými se bavím na FiveM, tak jsem zadobře a mám je svým způsobem ráda. Jinak bych se s nimi nebavila.

9. Aké bolo natáčať s Fannym a ako si sa s ním spoznala?
S Fannym to bylo celkem funny. Kolikrát jsme se během natáčení za ty roky nasmáli. Občas to bylo těžké se domluvit skrz časové možnosti, ale vždy se to nějak ve výsledku udělalo.
S Fannym jsem se jinak poznala na konkurenci, kde hrál a z které natáčel videa. Na daném serveru měl svoji firmu, v které udělal soutěž o to, kdo vydělá nejvíce $, tak získá nějaké ty $ navíc a taky bude moci být v jeho videu. Já to vyhrála a tak jsem šla k němu do videa. Celkem mě mrzí, že už to video nemá. Chtěla bych se zpětně podívat na 10 let staré video. Byla jsem z toho tak nervozní, že jsem si do videa přibrala dalšího hráče, s kterým jsem si v tu dobu volala a hrála.

10. Máš ešte nejaké ciele na serveri ?
Nějaké velké cíle asi už nemám. Přešla jsem postupem času na FiveM a tam si budu hrát svoje. Udržovat topky, bavit se s hráči a čekat na to, až bude server nabombený stejně jako je tomu na SAMPu. Už se těším, až vše, co je na SAMP, niCe překlopí na FiveM. To bude prostě pecička.

11. Čo nejaká tvoja obľúbená herná aktivita, máš nejakú ?
Moje herní aktivita spočívá v tom, že si na FiveM udělám úkoly do Battlepassu, splním denní úkol, dělám CEO joby. Poté si několikrát za den vyberu výrobny kokainu a marihuany a pak plním buď nějaký job a nebo se věnuji soutěžím. Soutěže mě hodně baví a nedělá mi problém se případně i vrátit na SAMP a chvilku tam hrát. To je ten důvod, proč se tam vracím. No a taky proto, abych si tam udržela uličku s domy, které jsem sbírala několik let.

12. Aký je tvoj obľúbený job ?
Asi sekač trávy a drogový kurýr. Na SAMPu mě spíše baví dělat mise, nejčastěji pro Sweeta a nebo Torena.

13. Aký máš obľúbený event ?
Já na eventy moc nechodím, ale když už na některý zavítám, tak mám ráda Undead Nightmare, Fallout a nebo RPG vs Infernus.

14. Máš nejakú topku? A koľko ti trvalo ju spraviť ?
Nějaké ty topky mám. Co vím tak z hlavy, tak na SAMPu mám topku v misích pro Torena, která mi nějaký ten čas zabrala, jelikož Toreno má celkem dlouhé mise.
A na FiveM je to ve vyrobených gramech kokainu a marihuany, což taky zabere nějaký ten čas, jelikož člověk to může naplno vybírat co hodinu. Co se týče jobů, tak zatím vedu u sekače trávy. Pro mnohé je to nudné povolání, ale pro mě je to spíše odpočinkové povolání.


15. Máš nejakú vysnívanú topku ?
Asi ani ne. Byla bych ráda, kdybych si udržela tu topku ve vyrobených gramech kokainu a marihuany na FiveM. Já jsem celkem skromná.

16. Kedysi si bola adminkou. Pamätáš si svoje začiatky v AT ? Aký si mala motív vstúpiť do tímu ?
Já neměla moc motiv vstoupit do AT. Do HT mě prakticky v tu dobu natlačil Marshall. A niCe se mi ozval sám po čase, jestli nechcu být povýšena. Jelikož jsem ale měla zkušenosti z konkurence, tak jsem si řekla, proč ne. Začátky byly v pohodě. Prošla jsem si potřebné topiky pro to, abych se s tím seznámila a už to šlo. Vzhledem k tomu, že jsem měla ty zmiňované zkušenosti, tak mi to šlo o to lépe, to zaučení se.

17. Aké boli najväčšie výzvy, s ktorými si sa počas svojho pôsobenia stretla ?
Nejtěžší období bylo asi to, když jsem byla v AT a v tu dobu dostalo permaban celé bMe, nebo jak ten klan přesně byl. Někteří ti hráči poté dělali celkem neplechu, připojovali se na multiacc, cheatovali a dělali bordel. Člověk musel neustále ověřovat, jestli je to někdo z nich, banovat to, posílat to hlavním a tak furt dokola. Bylo to celkem šílené období. Ještě, že je to již za námi (snad, v AT už nejsem, tak do toho nevidím).

18. Ako sa ti páčilo v admin tíme ? Ako si vychádzala s ostatnými kolegami ?
V AT to bylo dobré. Po čase se staly určité věci, kterými jsem se nechala unést a tak poprvé odešla z AT. Po čase jsem se vrátila jen na post helpera, na kterém jsem vydržela rok a půl a byla jsem s tím spokojená. Radila jsem hráčům i na FiveM, na které jsem postupně přešla a jelikož tam potřebovali adminy jak sůl, tak mě Deadovec prakticky přemluvil na admina. To období bylo fajn, pak ale nečekaně a celkem smutně skončilo. Ale i takový je život a já se z toho nějak nehroutím. Jsem ráda, že jsem celkově za celou dostala možnost se do AT podívat, ale už bych se tam nevrátila, jelikož mám ráda svůj klid. Maximálně tak na post pomocníka, ale výše už bych nechtěla jít.

19. Máš nejaké obľúbené spomienky alebo zážitky z práce v admin tíme ?
Nejlepší vzpomínky mám na období, kdy začala korona. To byla na serveru celkem sranda, kdy se konala online výuka na serveru, pod taktovkou Snixe. V tu dobu hrálo na serveru ranec hráčů, takže se mohly dělat různé akce. I když já na ty eventy moc nejsem, tak v tu dobu jsem si užívala dělat pro hráče party, kdy jsem si postavila objekty, pouštěla hudbu, i na přání a dělala soutěže o vouchery. To bylo fajn.

20. Na čo si utratila najviac peňazí na serveri ?
Asi za uličku 7 domů v Las Colinas. V dnešní době je ta cena úplně někde jinde. Ale v tu dobu to bylo sakra moc peněz.

21. Aká je tvoja obľúbená specka ?
Zeleno-bíle LSPD (153 tuším a 1), které mám na S1.

22. Aký je tvoj najobľúbenejší update na WTLS ?
Rozhodně heisty, poté autodílny a také se mi líbil update misí, kdy se začaly do hry zapojovat i NPC. Nejvíce se ale těším na updaty na FiveM, až nám niCe zpřístupní internet a přidá mi bawsaq.

23. Aký update by si chcela, aby bol pridaný na WTLS ?
Byla bych ráda, kdyby se postupně přendávaly věci ze SAMPu na FiveM, což zabere moře času. Když si vezmeme, že niCe vyvíjel SAMP kolik, 16 let? Tak je pochopitelné, že to nemůžeme vše po něm chtít během 2 let cca.

24.Vidíme ťa aj na FiveM. Čo ťa na tejto platforme najviac zaujalo ?
Asi grafika a taky to, že vím, že na FiveM je hodně možností, co se s ním dá dělat. Proto jsem zvědavá, s čím k nám niCe přijde a co nám ukáže. Také i to, že na FiveM se nedá tak lehce cheatovat, jako je tomu na SAMP, takže tam cheatera člověk potká výjimečně a když už ano, tak je celkem rychle odstraněn.

25. Aké boli tvoje prvé dojmy a skúsenosti, keď si začala hrať na FiveM ?
Ovšem, že to bylo něco jiného. Předtím jsem asi 2x dohrála singleplayer, takže jsem se v mapě jen tak letmo orientovala. GTA Online jsem v životě nespustila, takže jsem nevěděla, do čeho jdu. Co ti povím, prostě úplně jiný svět pro mě, který mě celkem chytnul.

26. Ako by si porovnala hranie na WTLS s hraním na FiveM ? Aké sú hlavné rozdiely a podobnosti, ktoré si si všimla ?
Jen tě lehce opravím. WTLS je celý portál, který se pak dělí na SAMP, nebo S1, 2, 3 atd. a na FiveM 1 a 2, ale to je jen detail. Co se týče rozdílu, tak nejhlavnější je asi v hráčích. Co jsem si tak všimla, tak hráči na SAMP řeší opravdu kdejakou hloupost, kdejakou smrt a jsou na sebe mnohdy vyloženě až moc hnusní mi přijde. Jako jo, na FiveM se taky najdou určitá individua, ale nemyslím si, že jich je tam tolik. Celkově mi to tam přijde klidnější.

27. Sleduješ blogy ? Ak áno, ktorý blog je tvoj najobľúbenejší ? Plánuješ aj ty robiť blogy ?
Ráda čtu Stiffyho blogy, které mě většinou pobaví. Ostatní blogy sem tam proletím a pročtu si.
Já a blog ? Já už mám pár let blog, ale přidala jsem asi dva nebo tři články. Jeden je o rozdělení hráčů do pomyslných skupin, podle hráčky, jakožto ženy. A druhý se týká jen o předělaném textu písničky Hajný je lesa pán, kterou jsem předělala na Haine je piva pán.

28. Plánuješ si kúpiť GTA VI ? Ak áno, na akú konzolu ?
Já nejsem konzolový hráč. Nemusím mít tu hru hned v první den vydání, takže mi nebude vadit, pokud si pár let počkám, než to slavnostě přidají i na počítače. Určitě ju mám v plánu kupovat, ale spíše na ten PC.

29. Máš nejaké životné motto alebo múdrosť, ktorou sa riadiš ?
Řídím se tím, že co je teď je teď a co bude? To je ve hvězdách. Nemyslím moc do budoucna, nebo bych se z toho asi v hlavě zbláznila. Snažím se žít přítomností a co bude, to bude. Pokud mě v životě něco zaujme, tak po tom jdu a zkusím si to.

30. Aké rady alebo múdrosti by si chcela zanechať našim čitateľom ?
Nebuďte idioti. Ale ne. :D Chápu, že někteří tu hru prožíváte pomalu jako druhý život, i když on je to prakticky takový druhý život. Až na ten rozdíl, že to není realita. Proto se podle toho prosím chovejte. Neřešte hlouposti, že vás támhle někdo zabil, když chápu, že vás to naštve. Mě to taky občas naštve, ale došla jsem do takového bodu, kdy nemá cenu to řešit. Nevyjadřovat se k tomu a prostě hrát dál. Jestli vás něco jó naštve, tak si raději zanadávejte za tím počítačem, ale nepište to tomu hráči. Vždy si řekněte, že vám to za to přeci nestojí, protože ve výsledku z toho budete mít jen nervy a ničemu vám to nepomůže. To samé na druhou stranu. Nedělejte si zbytečně naschvály. Kór na SAMPu, kde těch hráčů nepřibývá, ale naopak ubývá a bude ubývat (bohužel). Proto byste si měli i trochu vážit toho, že tam někdo hraje a nejste tam sami. Pěvně věřím, že k tomuto postoji většina hráčů postoupí časem.

31. Aký máš názor na ten útok SA-MP serveri ?
Celkově nechápu útoky, ať je to na cokoliv. Prostě proč by to ti lidi dělali. Úplně zbytečná věc. Místo toho, aby škodili ostatním, tak by své znalosti v kybernetice mohli aplikovat na něco, co by mohlo být pro svět užitečné.

32. Čo by si odporučila novým hráčom, ktorí by chceli začať hrať na WTLS alebo na FiveM ?
Hlavně čtěte. Čtěte inforboxy, čtěte to, co vám hráči píšou v chatu a snaží se vám poradit. Také se na druhou stránku nemusíte bát ptát, určitě vám vždy někdo ochotně poradí. Také by bylo fajn si přečíst těch pár bodů v pravidlech a dodržovat je, hlavně to chování. A jinak co? No užívejte si to hraní, od toho to přeci hrajeme. :)

33. Aké máš plány do budúcna ?
Jak jsem psala už výše, já budoucnost moc neřeším. Žiju tím, co je teď a tady. Ale možná nějaké ty malé plány jsou. Určitě chcu změnit práci a možná se i přestěhuju, uvidí se.

34. Ďakujem ti Kikush za tvoj čas a ochotu zúčastniť sa rozhovoru. Máš na záver nejaký odkaz pre našich čitateľov ?
Děkuju ti za pozvání. Doufám, že si čtenáři tento rozhovor užili a že zanechají nějaký ten komentář pod příspěvkem. Pokud by se mě chtěli na něco zeptat, jak už herního, tak neherního, tak se mi klidně můžou ozvat do soukromé zprávy. Já vám hlavu neutrhnu. Občas sice působím chladně, ale jinak su hodná a citlivá dušička. :D Mějte se a uživejte život, hlavně teď a tady, protože nikdy nevíte, kdy to bude naposledy!


Ďakujeme, že ste si prečítali náš rozhovor s bývalou adminkou Kikush. Radi by sme vedeli, čo si o rozhovore myslíte. Zanechajte nám svoje komentáre a spätnú väzbu. Vaša podpora a názor sú pre nás veľmi dôležité !
17
221

Comments (5)

Majklik23
Majklik23 Veteran Level 51 06/09/2024 02:57 AM
Tož rozumná to žena. A ještě navíc ví, co je dobré, pivo totiž pijou přece pouze borci a hezké holky.
TheJanicKa
TheJanicKa Experienced player Level 70 04/09/2024 05:30 PM
tomb-raider5
Mikelster
Mikelster Scam Artist Level 27 04/08/2024 04:12 PM
elon30
7Mollen7
7Mollen7 Friendly Level 81 02/08/2024 06:36 PM
deadpool5
TommyM4ST3R
TommyM4ST3R Level 83 02/08/2024 05:19 PM
tomb-raider1