Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login

Rozhovor s 7Mollen7: Pohodář s muzikou v srdci

Interview & Rozhovory
RodMart RodMart 29/06/2024
Ahoj všem našim čtenářům, opět Vám přinášíme další rozhovor, tentokrát s hráčem, který je velkou stálicí na portále Welcome to Los Santos, s hráčem, který je do dnes velmi oblíbený snad mezi všemi hráči, doufáme, že se vám tento rozhovor bude líbit a že v něm najdete inspiraci.

1. Ahoj Mollene, moc děkuji, že jsi přijal pozvánku do rozhovoru, na úvod tě poprosím, aby jsi se pro čtenáře představil.
Čao Rode a čao čao all. Děkuji za pozvání. Co bych řekl o sobě? Jsem chill chalan 180cm vysoký, blond vlásky, se skoro sportovní postavou a? Kočku mám doma :D

2. Jak jsi se dozvěděl o portále WTLS a kdo nebo co tě k hraní přivedlo?
Jednou takhle za dlouhého zimního večera, jsem řešil s RastaBorisem, co bychom mohli hrát spolu. A? Na Youtube na mě vykouklo video od Birona. Kde byla ukázka a info o wtls serverech SA. No a pak už to šlo, nebylo cesty zpět :D Začátek byl na S1 a pak přesun na klidnější server S4.

3. Zkoušel jsi i jiné GTA servery?
Ano zkoušel, ale s klidným svědomím můžu říct, že WTLS je prostě Best!!

4. Co znamená tvá přezdívka Mollen a jak tě napadla?
Moje přezdívka se skládá z mého jména a příijmení. Jednoho dne, když jsem seděl s kámošema na pivu, jsem nahodil do placu tuto přezdívku a všichni tomu dali palec hore. Používám jí 20let, ať už jako Dj Mollen, nebo ve hrách. Ty dvě sedmičky mám pro štěstí. 77 je krásné číslo.

5. Ano jako Dj, tě zná snad každý hráč na FiveM, je to něco díky čemu jsi se stal tak populárním mezi hráči? Nebo čím by sis to vysvětlil, že tě má spousta hráčů rádo?
Víš, takto bych to asi úplně neprezentoval. Vždy jsem byl a jsem chill hráč, bez nějakého útočení na hráče, dělaní ze sebe frajírka atd. Mám rád lidi, mám rád srandu, zábavu, vlastně tak, jako spousta hráčů zde na WTLS. Rád i pomůžu, když má někdo problém, nebo si neví rady jak tu ve hře, tak i mimo ní. :)

6. Krom pořádání DJ akcí, občas rád pořádáš i jiné akce, mohl bys čtenářům přiblížit jaké? Případně na co se můžou od tebe na FiveM serveru těšit?
Hmm, pravidelně úplně ne, spíš když mají hráči chuť. Jinak jojo, pár akcí už bylo :D Od tuning srazů, přes jízdu na Mount Chiliad na kolech, až po taneční párty v Bahama. Každá akce měla svůj smysl, příběh, který už znovu nezopakuješ, nikdy to nebylo stejné. Ale nejen já jsem tvořil akce. Bylo dost hráčů, kteří dělali pro komunitu na FiveM Wtls také spoustu super akcí a doufám, že budou i nadále.

7. Vedeš také svou organizaci, mohl bys nám ji čtenářům více představit? Jak jako organizace působíte? Máte mezi sebou dobré vztahy?
Je tomu tak, organizaci jsem rozjel už na S4, kde působí s malou přestávkou do dnes. Moc jsem se těšil na ten update od niCeho až budu moct založit organizaci i na fiveM. Do dnes, opět s malou přestávkou fungujeme. Naše organizace působí v poslední době více na free pohon. Každý z těch hráčů v org. má svůj osobní život a do hry si jde odpočinout, tak jako já, když mu to čas dovolí. Takže ty vztahy, jsem se snažil udržovat vždy na pohodu a aby se hráči v mé organizaci cítili jako ve family group. :)

8. A co ten název 7M7Best? :D
Tento název je jednoduchý :D zkratka nicku a Best? Protože jsme best !

9. Pojďme se teď přesunout k otázce týkající se helper teamu, možná o tobě někteří nevědí, že jsi působil jako Helper, jak na tuto etapu vzpomínáš? Dalo ti to něco? Případně, proč jsi se rozhodl nakonec team opustit?
Ano, chtěl jsem to zkusit, když jsem ještě hrál na S4. Jak už jsem psal výš, rád pomáhám a poradím hráčům, proto jsem se rozhodl to zkusit. Tato etapa ale byla krátká, protože jsem byl méně aktivní ve hře, z tohoto důvodu jsem radši své působení v Helperteamu ukončil. :)

10. Jaká bude tvá budoucnost, co se týče hraní? Budeš dále aktivním hráčem FiveM, případně SA-MP?
Když komp vydrží :D Tak budu i nadále hrát na FiveM i příležitostně na S4 :)

11. Máš nějakou oblíbenou herní aktivitu, kterou rád děláš a mohl bys ji čtenářům doporučit?
Tak moje oblíbená herní aktivita je převážně si povídat s hráči před MazeBank a chillovat :D Ale čtenářům kteří ještě váhají zahrát či nezahrát, doporučím Wtls na FiveM, ale i samozřejmě i SA. Je spousta aktivit co dělat na serverech. A za to vše patří velké díky niCemu a i skvělému admin teamu :)

12. Pojďme teď probrat trochu tvůj osobní život, máš nějaké koníčky nebo záliby v osobním životě? Případně jak dlouho se jim už věnuješ
Když čas dovolí, tak se věnuji muzice, ať už jako Dj, či hraním na el. piano, těmto koníčkům se věnuji už 20let. Dále rád poznávám nová místa, či nové lidi.

13. Máš nějaké životní motto či moudro, kterým se řídíš?
Pro mě, takové moudro ze života mám na profilu na webu. A to použiju i tady '' Chovej se tak, jak chceš, aby se ostatní chovali k tobě '' :)

14. Hraješ v osobním životě i nějaké jiné hry než GTA? Případně jaké
Ano, herních titulů není nikdy dost. Tak jen tak z rychlíku, Farming Simulator 13-22, Euro Truck simulator 2, Mafia, Forza Horizon 5, Bulanci atd. :D

15. Moc děkuji, že jsi byl součástí našeho rozhovoru, je na čase se rozloučit, máš na závěr nějaké přání, koho by jsi rád viděl v dalším rozhovoru?
Já děkuji, že jsem mohl být hostem v tvém rozhovoru. Je spousta lidí, od kterých bych chtěl číst jejich řádky, ale vím, že se stydí :D proto budu kopírovat s dovolením MinnieMouse a rád bych si přečetl něco od toho našeho nejvyššího niCeho :)

22
203

Comments (2)

SinnerCZ
SinnerCZ Hustler Level 27 30/06/2024 12:42 AM
elon2
ondra09kul
ondra09kul Photographer Level 34 29/06/2024 11:30 PM
Zabijákkkk