Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
GTA 5

Skejtování na FiveM!

GTA 5
157
Skopi Skopi 5.10.2024

Ať už jsi hrál v minulosti hry ze série Tony Hawk nebo si chceš jen urychlit cestu na krátké vzdálenosti, zkusit nějaké triky nebo si prostě jen zajezdit - toto je to co ti zvedne náladu.

Na serveru se v La Puerta objevuje nový skejťácký obchod a v něm si můžeš vybrat svůj první skejt, připrav si našetřené peníze a ponoř se do vlastnění jednoho z 5 unikátních vzhledů. Poté už jen stačí skate hodit na zem, naskočit a brázdit silnice Los Santos. Měj na paměti, že tvé křehké tělo při nárazu již není bráněno bezpečnostním pásem a deformační částí karoserie, musíš být tedy obezřetný kudy jezdíš a zda se dokážeš vyhnout všem překážkám včas.

Na mapě se objevují 3 označené skateparky, kde můžeš opravdu vyzkoušet své nově získané zkušenosti a třeba se ti podaří nějaký zajímavý skok. Ať už chceš sjet U-Rampu nebo překonat různé skokánky, tak ti to nové parky nabízí. Skejt nemá využití pouze v parcích, ale je opravdu výhodný na přejezd krátkých vzdáleností. Nacházíš se kousek od obchodu, ale vlastně ne tak blízko, aby se ti chtělo běžet? Zrovna tě oslovila múza, že na losu setřeš obrovskou výhru? Naskoč na skejt a za pár sekund jsi u obchodu, kde nakupuješ ještě dřív, než bys nasedl do svého vozidla.

Nezapomeň si v obchodu Sub Urban zakoupit skejťácké oblečení a pošli nám na web nejlepší kousek, který se ti na skejtu podařil. Přijď si vyzkoušet zbrusu novou funkci skejtování a staň se aspoň na chvilku profi jezdcem.

17
157

Komentáře (0)

Buďte první kdo přidá komentář!