Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
GTA: San Andreas

Forum a wiki stále nedostupné

GTA: San Andreas
1277
Rainmaker Rainmaker 29.6.2010

Konečně se dostaly na veřejnost podrobnější informace o tom, co se vlastně stalo.

Kyeman sepsal krátkou novinku na hlavní stránku, což je vždy nevídaná událost vzhledem k tomu, že jediné novinky jsou zpravidla jen o vydání nové verze nebo ukončení či obnovení vývoje sa-mpu (to už bylo v historii několikrát).

Útok hackera s Francouzskou IP, kterého jsme zmínili v předchozí novince na toto téma, začal již 6.6.2010, kdy se mu podařilo zneužít chyby v systému, pod kterým funguje forum a udělal si na webu backdoor. Od té doby se mu podařilo z webu nelegálně stáhnout velké množství dat, která obsahovala informace jak z fora, tak z wikipedie.

I když jsou hesla zakodovaná, často jsou kodovací metody hesel prolomeny. Z toho vyplývá upozornění pro všechny, kdo si založili účet na wikipedii nebo foru !
Pokud někdo používá stejné heslo na sa-mp foru a jiných stránkách, je důrazně doporučeno si toto heslo na oněch stránkách urychleně změnit.

Kyeman dodává, že forum a wiki zatím není bezpečné opět nahodit a pokračuje shromažďování dat pro policii. O případném obnovení fora Vás budeme informovat.

22
1277
Zdroj:sa-mp.com

Komentáře (0)

Buďte první kdo přidá komentář!