Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
OupzLitva OupzLitva 1.9.2014
Ano, já. Jsem zase zpátky s nějakým příspěvkem do blogu a jelikož jsem toho za prázdniny moc nesepsal, dneska nás čeká obsáhlejší ale o to kvalitnější číslo. Jednoduše bych to popsal jako "kompilace sraček", které jsem získal za ty předchozí dva až tři měsíce. Rozhodně to bude stát za to, dneska mohu výjimečně doporučit, abyste si přečetli článek do konce.. Začínáme.

Již dnes někteří lidé šli do škol, či jiných zvláštních institucí, kde se snaží o nápravu a výchovu vaší psychické osobnosti, pro tyhle typy lidí to znamená, že je konec flákání. No, není to příšerné? Já nevím jak vy ale já miluju ten pocit, být mladý, vstávat po těžké noci plné drog či alkoholu, nebo paření GTA! Vstávat až kolem odpoledne, kdy se budíte s migrénou, bolavým palcem z přehazování sawn off, nebo s oblečením celým od písku a bláta, protože jak jste se od osoby ležící vedle vás ve stejné posteli dozvěděli, tak že jste údajně ve tři ráno měli zápas vrcholového ragby na dětském pískovišti v počtu 3 lidí a bez ragbyového míče(?!), hrálo se s plnou flaškou od piva, cenou pro vítěze byla právě ta flaška Ostravaru. Buzení doprovází blažený pocit, že dělat člověk nic nemusí a většinou ani nebude, proto si slastně vychutnává ranní močení, kdy člověka nenasere ani to, že si zechčije obě nohy ze špatného míření, nebo naopak si vychutná také sraní, u kterého vybočení dráhy padání hovna do mísy snad ani nehrozí, pokud neshodí dostatečně silnou pumu, která šplichne zesranou vodu na váš anál. Fuj ty vole! Každopádně, abych se dostal z myšlenky, pro nás školou povinné se mění to, že se musíme z pohodlného stavu, přepnout do stavu aktivního. Pro dospělé lidi, kteří makají, pro ty se toho moc nezmění, maká se celý rok, takže furt při starém. No ale furt odbočuji od toho, co jsem zamýšlel s blogem, co to vlastně bylo? Ajo, dát vám to, po čem toužíte v tomhle blogu. Komedii. Teda doufám, že stojíte o tohle, svoje nahé fotky tu prej nemám povoleno dávat, věřte mi, zkoušel jsem to.

Začínáme jako většinou, pusťte si song:

A vychutnejte si blog.

Jo a než začneme, chci všechny upozornit, že ať už se jedná o jakýkoliv screen a komentář k němu daný, není to v žádném případě myšleno vulgárně, no dobrá, nějaký případ tak myšlený je ale né všechny! Berte to pořád jako humor. A další věc, je tam spousta sexuálních narážek atd... Buďte na to připraveni! Díky a začneme.

Přehled volných apartmánů a zájmu o ony domy. Los Santos :

San Fierro :

Cožéé? O ten dům v Los Santos bych ani Dejfovo kolo neopřel.


Nákup v ammo nations:

Budu si muset přečíst znova pravidla serveru, ať vím, jestli je zakázané nakupovat vestu v ammu.


Skutečně, udělal cokoliv...

Pár perliček:


Brumlejsn a jeho klasické chování:






Demon je bystrý mladý kluk:



Mít premium učet je dobré ze dvou důvodu. Prachy a hlasování. Zbytek nepotřebujete ale hlasování, ty mi budou vážně chybět:



PiGs/Prasata. Je pravda, že jsme tak trochu jiní, trochu víc jiní než ostatní lidé. Posuďte sami:




Je mi jasné, že ženské čtoucí tento článek postřehnou jenom "kabelky za 399 kč"...

Urovnávám konflikty...

True, true..

Radím, radím, snad si toho někdo všimne.

Klasika -_-

Volunter je skryté prase:

Boss gangu je pán!

Kdo Litviče zná, ví, že je to nenažrané prase..

Modla jménem Litva:

Nejen ženy..


V téhle části vtipu chci opět upozornit, že je to celé humor, nejednalo se o provokaci, či něco jiného.. od samého začátku jsme věděli, že se to smaže. Je to víc obrazku za sebou:






Ghostly nepochopil..



Tadeaš to smázl :-(

Next odpověděl:

Výsledek? Návrh neprošel.. Škoda, já bych byl online denně.

Pokračujem dál. I takový OneBlood může být vtipný, sice né záměrně ale výsledek je stejný:


Frosty byl nějak sešlý:


Pilnďík uchylákem:


Haine je známý případ, už mnohokrát tu obtěžoval slečny vlezlými dotazy a žádostmi o zaslání fotky ale i tak, pořád umí překvapit:

Moje odpověd?

To by byla aukce jedna radost:

LitvaMan!

Opět skype konverzace:

Fakt perverzní..



Dalši anekta:


Sify je prostě uchyl:

Text naráží na Sifyho zeď zde na webu. Pokud máte silný žaludek, klidně se podívejte, co ta "holka s penisem" znamená... Fuj tajbl.

Vagos, nejmilejší gang na WtSA!


Prasmen, vytříbený smysl pro humor:



Před nějakou dobou měl Gery a Sify reálný sraz v Praze, společně zakalili, zafetovali, zafellili.. Tlačili jsme jim do hlav, ať nám pošlou nějaké fotky ze srazu.. Jako, v Gta se člověk prostě zdá jinak, než v realu vypadá ale tohleto? Hm.. Look:
Gery:

Sify:

A to jsme po něm chtěli, aby si vyfotil penis... a on si na protest vyfotil prsa, drzoun jeden!

Inu, asi jsme dojeli na momentální konec blogu, ještě jedno podobné téma mám připraveno ke zpracování, takže pokud bude krize a nebude co číst, mohu se opět vrhnout do práce. Rozhovory a jiné : Taky jsem rozpracoval jeden rozhovor, který si chystám ale ještě jsem se neodhodlal dokončit přípravu, uvidíme jak se to vyvrbí a kdy se rozhovoru dočkáte/me. Do té doby se mějte a snad se vám článek líbil!
37
698

Komentáře (17)

OupzLitva
OupzLitva Pravá ruka Level 118 7.9.2014 11:14
Základy kvalitní konverzace III. ? Určitě pokračování někdy bude postnuté ale je otázkou kdy. Jsem líný, jsem zhňilý, takže si možná počkáme déle.
Gery
Gery Level 68 7.9.2014 07:59
Chceme blog o skype-pigs konverzaci!
Dejf
Dejf Level 78 5.9.2014 17:11
Tak ty si bereš do klávesnice moje kolo, jo? :D
Zetsu
Zetsu Level 29 4.9.2014 22:10
The last image violates Terms of Use and has been removed :(
AntHraX
AntHraX Boss Level 57 2.9.2014 21:53
Haine je známý případ, už mnohokrát tu obtěžoval slečny vlezlými dotazy a žádostmi o zaslání fotky ale i tak, pořád umí překvapit: som skoro zomrel :DDD
macanarias
macanarias Pařan Level 12 2.9.2014 21:08
jo a vidím že jsi s GTA sa umíš vyhrát :)
macanarias
macanarias Pařan Level 12 2.9.2014 21:07
dobré screeny a pranky :DDD
Lesk
Lesk Moudrý hráč Level 138 2.9.2014 15:33
Nejlepší :DD

DODIIIK
DODIIIK Legendární hráč Level 93 2.9.2014 07:33
Litvovy PM na webu
screenshot.cz/OEDC4/111.png
DukeDumont
DukeDumont Legendární hráč Level 53 1.9.2014 22:51
Joo jsem zmíněn v Litvovym blogu :D

Ale toto je lahůdka :D:D:D:D::D:D:D:D
nebo naopak si vychutná také sraní, u kterého vybočení dráhy padání hovna do mísy snad ani nehrozí, pokud neshodí dostatečně silnou pumu, která šplichne zesranou vodu na váš anál. Fuj ty vole!
Ukázat komentáře 11-17 z 17

Nedávní přispěvatelé

Poslední příspěvek Chcete být Milionářem? Part VI.
Poslední příspěvek Road to Montenegro 2k23