Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

[*] Aktualizace - Novinky, Ds webpage, Clanlist

[Ds] Deadsquad Gaming Community
WhiteEight WhiteEight 27.11.2018
Clanlist

Síň slávy
roběhla menší optimalizace webu, dále pak aktualizace aktivních a neaktivních klanů v clanlistu. Také přibyla nová sekce v menu panelu, a tou je Síň slávy, ve které budou "vytesány" nicky hráčů, kteří měli aspoň nějakou tu zásluhu na vývoji komunity a rovněž se podíleli na budování naší herní "SKILL a 4FUN" scény v minulosti. Aktuální seznam clanů byl lehce poupraven a aktualizován. Určité klany si za svoji dobu činnosti "vydělaly" nějakou tu kolonku, která jim naleží.

TOP Matches
V navigační liště přibyla nová sekce TOP Matches. Jedná se o archív zápasů, které se odehrály v minulosti, přičemž některé zápasy jsou staré přes 10 let, z nichž nemalá část byla velmi unikátní a jedinečná. Většina vypsaných zápasů v této sekci zahrnuje hlavně klany, které jsou vypsané v sekci Legendární klany.


DEADSQUAD.cz
Naše webové stránky byly aktualizované, re-designované a celkově lehce pozměněné. Header byl poupravne tak, aby odkazoval na stránky, kterých se týká.
Kromě našeho (SA:MP) squadu tam byly přidány položky odkazující na ->

• Ocenění clanu - možná se později přidají i individuální ocenění jednotlivých členů (samozřejmě v době, kdy ještě tato hra stála za "to něco")
• Historie a informace clanu - informativně sepsaná historie tak, jak šla s dobou
• Všechny momentálně dohledané zápasy klanu - tudíž jich je ve finále více

V navigačním panelu (menu) byly přidané následující sekce ->

• Video galerie - obecný seznam videí
• CW galerie - galerie, která bude sdružovat pouze videa z CW, na kterých účinkoval Ds clan
• Join us sekce bude viditelnější
• Server list - byl připsán i Pwnerův server - Fightclub
• Downloads - sekce, kde je možné stáhnout rúzné pomůcky pro hraní, mimo jiné je tam k dispozici také Anti-Cheat, který je nutné mít nainstalovaný pokud plánujete hrát na Pwnerově serveru. (přístup je pouze pro přihlášené uřivatele)

Na pravé straně stránky máme přidaný nový panel, odkazující které projekty probíhají údržbou a které se postupně snažíme vylepšovat. Dále pak byl upraven seznam uživatelů a registrační formulář.


DEADSQUAD.info

Je samostatný web, který ovšem běží pod oficiální záštitou Ds klanu. Na tomto webu jsou k dispozici momentálně všechny dochované zápasy Ds klanu (platí to i pro ty zápasy, které nejsou vidět na oficiální stránce), historie klanu, různá ocenění a v neposlední řadě tam budou také rozhovory se členy Deadsquad klanu. Web je nicméně stále ve stádiu vývoje.


CLANLIST.DEADSQUAD.cz

Clanlist project má za cíl zviditelnit všechny momentálně hrající klany a udělat jim aspoň tak "patřičnou reklamu". Project běží rovněž pod oficiální záštitou Ds klanu, konkrétně již od roku 2013. Je nutné zmínit, že v minulosti byl tento nápad reálizován pod taktovkou Bsk/Baby sú Kurvy klanu. Ovšem neudržel se tak dlouho a od tohoto nápadu se z různých příčin později upustilo. To bylo krátce k úvodu. Web bude postupně rovněž také probíhat aktualizací a aspoň minimálně 2x za rok proběhne celková aktualizace aktivních a neaktivních klanů v tabulce.

Clanlist project kromě aktivně i neaktivně působících klanů na SA:MP scéně ve střední Evropě (primáně CZ/SK) má i sekci Legendární klany, kde jsou vypsány klany, které působily na SA:MP komunitě před 7 a více lety a podílely se tak na utváření toho, jak to známe dnes. Clanlist project také pořádal několik klanových turnajů, které vesměs "vyšly" nebo se aspoň dohrály "do konečného stavu", až na jeden, který byl z bezpečnostních důvodů zrušen. Poslední a nejspíše i finální turnaj se konal tento rok (2018), kdy dvojice hráčů utvořila team s vlastním jménem, se kterým pak proti druhé dvojici hráčů soupeřila. Vítězem turnaje se stal team - [PlKD] / Predaj loptu kup drogy, jejichž členy byli výhradně hráči Ds (ScrEw, Pesna, Roc). I touto zprávou bych chtěl všem zúčastněným hráčům a teamům vzkázat mé dík.


SERVERY: 1ST - 2ND CW/TG Deadsquad official + Fightclub [Anti-Cheat]

Jiz několik měsíců jsou na Ds CW/TG servery nahrány nové módy, které budou v následujících obdobích ještě optimalizovány a vylepšeny. Jedná se o 1st Skinshot - 2nd lagshot servery. Třetí server Fightclub je volně dostupný všem hráčům k trénování a hraní případných ClanWarů, neběží pod oficiální záštitou Ds clanu, nicméně je spravován, vyvíjen a testován členy Ds klanu, ovšem PwN3R_B0T (PwN3R_BoSs) stojí na jeho základě a za to mu patří velké díky. Odkazy a IP adresy jsou k dispozici v sekci SERVER LIST.


ČLENOVÉ DEADSQUAD

V sekci TEAM můžete vidět, které členy nyní sdružuje Ds, ovšem statisticky když pomineme Veterány a Legendy, které jsou ve VIP sekci...

• Pesna (v Ds od: ke konci léta 2010, s jistými změnami a přeskakováním, stál i u zrodu 2009)
• Icon (v Ds od: v polovině léta 2011, po odchodu z RST)
• Roc[8 (v Ds od: 21. 09. 2016, po rozpadu RST - v rámci dohody se Screwem)
• TopStar (v Ds od: 25. 12. 2014)
• B2 (v Ds od: 1. 02. 2015, původně ve walk sekci - později sloučen do SA:MP squadu)
• ScrEw (v Ds od: 25. 09. 2016, po rozpadu RST - v rámci dohody s Rocem)
• Fourthex (v Ds od: 14. 09. 2016, po odchozu ze SWE)
• Wonder (v Ds od: 30. 10. 2016, po odchozu z RaS)
• Shage (v Ds od: prvně v roce 2012, později opět přibrán jako posila v A/D v roce 2016/2017)
• T27 (v Ds od: prvně v roce 2015, po vzdání postu administrátora na WTLS serveru opět v roce 09. 05. 2017)
• ch1r4q (v Ds od: nejnovější člen - 11. 11. 2017)
• PwN3R_BoSs (v Ds od: nejnovější člen - 25. 01. 2018)

STATISTIKA ZÁPASŮ A JEDNOTLIVÝCH ČLENŮ

K dnešnímu dni (30. 10. 2018) má Ds následující statistiky +/- (dochované, archivované a potvrzené zápasy):

• Počet odehraných zápasů (SA:MP + DotA2) - z toho SA:MP (535) a DotA2 (20): 555 -> +/- (možná více)
• Celkem vyhraných zápasů (SA:MP + DotA2) - z toho SA:MP (428) a DotA2 (13): 441 -> +/- (možná více)
• Celkem prohraných zápasů (SA:MP + DotA2) - z toho SA:MP (94) a DotA2 (7): 101 -> +/- (možná více)
• Celkem remizovaných zápasů (SA:MP): 13 -> +/- (možná více)

- je nutné zmínit, že Ds hrálo jak se silnými, tak i se slabými klany. V určitý, a hlavně v tento čas můžeme být rádi, že ještě někoho najdem.

Statistika jednotlivých členů Ds:
(obrázek není dostupný na tomto serveru, navštivte oficiální stránky)
+/- (možná více)

Statistika zápasů s různými klany:
(obrázek není dostupný na tomto serveru, navštivte oficiální stránky)


DEADSQUAD slaví 9 let od svého založení + zmínka o 100 let založení Československa

Je tomu už 9 let... přesněji 5. 10. 2009 kdy byl založen klan DEADSQUAD, na jehož počátku stál DoDo, ke kterému se později přidal Smouky. Ovšem DoDo klan dále nechtěl vést a rozhodl se pro úplný odchod. Ds bylo poté částečně spojeno s DX a na skonu roku 2010 se vlasntíkem klanu stal Pesna, který klan vedl skrz nádhernými ale i těžkými časy, a rovněž dokázal transformovat klan do podoby jakou známe teď. Tento klan absolvoval celkem úspěšný přechod z jedné éry na druhou.

5. 10. 2018 tedy Ds slavilo svoje deváté narozeniny, jak icon někdy rád píše, jsme tu něco jako "druhá rodina". Většina z nás už má minimálně dávno po dvacítce a směřují k dalším etapám svého žvota a spousta z nás se již i reálně setkala. Můj vzkaz ostatním je, že to co dělá klan - tak jsou jednotliví členové a lidi, přátelství mezi členy a určitá moudrost, která s věkem přichází. Přiznávám se, že miluju řeči těch klanů, že si nezapisujem prohry, ale jen výhry apod. Mimochodem klanů, které za nic nestály a žádným způsobem nezasáhly do jejich oblasti života. Klanů, které již dnes dávno nejsou, jelikož "zde" na scéně dokázaly vydržet jen pár týdnů, nanejvýš měsíců. Klanů, jenž se sám skládal z "kontroverzních" členů. Klanů, ze kterého si jednotliví členové nic nevzali ani neodnesli, složené k jednomu účelu "srazit Ds" opět na kolena. Už jen tímto, že Ds dokázalo vydržet 9 let a měl jistý vliv na vyvíjení se SA:MP scény ve Střední Evropě je klan vyjímečný a přínosný.

28. 10. 1918 - 28. 10. 2018 (100 let)
V neposlední řadě bych rád všechny pozdravil a popřál hodně štěstí k jubilejnímu stému výročí republiky a přeji českému i slovenskému národu hodně štěstí do budoucna -> příštích 100 letech...


Na závěr

Na závěr bych já osobně Roc[8 / Lestat chtěl poděkovat:

• klanu [SWE] / Sme Weed Everyday - za jeho jedinečnost, vřelý přístup a smyslem pro čistou hru. S tímto klanem jsme odehráli již 9 zápasů ve velmi příjemném tempu. Byl to právě SWE klan, který nás dokázal na "neporazitelném" čísle 99 zastavit. Hodně štěstí...

• členovi: Pesna & icon - hráči, kteří stojí v čele klanu již nějakou dobu, a bez nich by dnes klan nevypadal jak vypadá teď (jestli by vůbec byl). Mé speciální díky

• členovi: Fourthex - pro mě stále novodobý, ale přátelský hráč s rozumem, který do klanu svoji aktivitou přinesl oživení a stále se snaží klan udržet aspoň při nějakém dechu života. Celá CW galerie byl jeho nápad a sám obstaral všechna videa, na jejichž tvorbě se tak z +/- 50% podílel. Mé speciální díky

• členovi: ch1r4q - new clan member, who was accepted not a year ago, nevertheless he tries to keep the clan in some activity. Chq has also provided a Discord channel for our clan. My special thanks

• členovi: PwN3R_B0T - new clan member, who was accepted not a year ago, nevertheless he tries to keep the clan in some activity. Pwner has developed a completely new CW/TG mod along with an Anti-Cheat. He also assisted me with a developing of the mode, which runs on two our other servers. My special thanks



(Zdroj: Ds / Clanlist website) - některé úryvky textu byly vyjmuty, oficiální text je k dispozici na
https://www.deadsquad.cz
https://www.clanlist.deadsquad.cz
8
114

Komentáře (0)

Buďte první kdo přidá komentář!