Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Nostalgie, 15 let wtls a stream

ApplePie Production
Stiffy Stiffy 20.4.2023
Už KONEČNĚ skončíš a nebo jsi tu do měsíce znova? Ty tvoje věčné rozlučky mě přestávají bavit. haha už jsem tady zas (nečíst mishovým hlasem prosím, nebo je už i tahle reference moc stará?)

Čauky mňauky všem co sem náhodou zavítali,
vítám vás u dalšího naprosto úžasného a totálně smysluplného blogového příspěvku. Jelikož WTLS slaví 15 let a já sám jsem tu od nějakého roku 2010, nabízí se takové zhodnocení a zrekapitulování. Očividně jsem s portálem spojený víc než si chci připustit, jako asi my všichni. V podstatě jsme tu strávili celé dospívání. Nikdy nezapomenu na svůj první ban, kdy mi "někdo" odpálil pomocí RC formulky letadlo při pořádání letu na křídle a když jsem spustil palbu nadávek do chatu, dostal jsem trest za urážky manažera niCe, protože to byl ON! Taky nebyl svatý a ničil eventy!! Ale to odbočuji.. Krásné to časy. Všichni milují nostalgii a pohled zpět, kde "vše bylo lepší", komunita byla lepší, nebylo to tak toxic. Dnes je taková doba, neustále se remakují staré pecky z ps1, neradi zkoušíme nové věci, než si zahrát něco nového, hrajeme skyrim po 150.. Nebo to asi budu jen já :D I "pomalejší" rozjezd fiveM serverů s tím může mít určitou souvislost.. SAMP je výborný a hrajeme to i právě z určité dávky nostalgie.. Nebo co myslíte? Jak je možné že si mapu samp pamatujeme nazpaměť, ale na reálné cestování používáme google mapy? Za mě osobně to opět nejlépe vystihl South Park s jejich "Memberberries". Tam to byla hlavně reakce na nejnovější trilogii Star Wars. ("Palpatine se nějak vrátil". Chápeme se..) Prostě sázka na nostalgii, staré herce, ale příběh o hovně. Neustále recyklujeme co už známe, v podstatě tak funguje celý zábavní průmysl.


Nostalgický server je na druhou stranu výborný nápad. Není to nutně tlačené a nic to nenahrazuje. Nápad je to zdravý, originální a opět bezkonkurenční (asi se ani není čemu divit, kdo by se dobrovolně chtěl vracet na neReálnou Zemi z roku 2010, haha, radši bělidlo do očí). Ale přece jen, kdo ty časy opravdu nezažil, je to spíše jako návštěva muzea. Fajn se podívat, ale nemáš k tomu žádný zvláštní vztah. Na druhou stranu je super, že je možnost si porovnat věci a třeba navrhnout i jejich přidání. Spousta zaměstnání mi osobně přišlo lepších dříve, třeba nakládání zavazadel na letišti byla dříve i zábava. Fakt že jo! Věci se ale musí měnit, neustále vyvíjet a hlavně posouvat vpřed, jinak bychom byli jako na RZ... Ne už si z nich nebudu střílet. A doufám že se to nebere jako reklama.. :D

A jako se server vyvíjí, samozřejmě se vyvíjí i lidi a hráči. Stárneme, posouváme se v životě dál, zakládáme rodiny. Přesto máme k wtls stále ten vztah a rádi vzpomínáme, vracíme se.. Stejně jako naši rodiče sledují staré filmy nebo seriály na čt, my máme wtls. I proto kecy jako "ztráta času, jdu dělat něco lepšího" naprosto odsuzuju - viz můj nedávný příspěvek v mém osobním blogu.


Jelikož jsem se celé roky pohyboval na druhé straně, kde jsme dělali příběhová videa plná střihu, editu a hlavně tvrdé práce v postprodukci, odjakživa jsem hejtoval druhou stranu, i když samozřejmě ta má mnohem větší dosah a hráče baví. A to je komentované hraní, streaming a lets play. V nějaké formě tam tohle bude pravděpodobně u každého tvurce.. Vzít kameru, obs a mluvit k hrani.. Nebo natočit video, měsíc strávit stříháním, coloringem, dabovanim... Asi nějaká menší flustrace tam bude vždy.
Přestože mám stále velký osobní problém s většinou streamerů a lets playerů zde na portálu - čest výjimkám co nemají potřebu za subs rozdávat spec vozidla nebo dělat fake soutěže. Vždy jsem se smál z pozvánky na stream postované každý den jen aby tam byl alespoň 1 člověk. Asi se chápeme kam to směřuje, vzhledem k pěknému výročí jsme se spolu s Hainem rozhodli uspořádat reálně nostalgický stream z WTLS S1. "Reálně nostalgický" myslím plný příběhů, porovnávání, zhodnocení, zajímavostí, pikantností.. Ani není třeba nostalgický server (protože tam už je mód z roku 2013 a to jsem měl permu, heh). Jelikož jsem pár měsíců na S1 nebyl, tak se rád mrknu co nového. Navíc Vamy, jakožto aktuálně jeden z nejochotnějších lidí v AT, pořádá eventy, takže to přijdeme podpořit.

Jo a taky budou super vouchery, protože bez těch údajně nikdo nepřijde? Díky za lekci ze streamingu Haine. :D Sakra trochu jsem to natáhl, tak se nezlob bro. Vím že jsem měl jen napsat pozvánku na stream, ale já tak rád píšu blogy.. Ani na tebe K jsem nezapomněl, fiveM určitě vyzkouším a ozvu se.

Takže hype, dorazte v neděli 23.04 v 18hod na youtube 0stiffy0, přijďte se pobavit a zapojit se pokud nemáte co dělat nebo nebudete zrovna slavit na serveru. I pokud budete, přesto se zastavte. Mimo jiné jsme rozjeli i wtls podcasty, věřím že se to bude dát když ne sledovat, tak alespoň poslouchat v pozadí. Prostě no stress, zahrajeme a pokecáme. Samozřejmě ukážeme i ksichty, protože jen pbanned hrdinové mají potřebu se neustále skrývat. Ale plzeňská kriminálka už na tom pracuje! Vidíme se, ciao.

- Stiffy, nesnáší lets playe a teď jde streamovat, největší pokrytec since 2010 :(
a sorry za každým příspěvkem degenerující se češtinu.. anglie, anglický vztah, anglický život. Ale furt lepší než cukrdenča. SNAD DOUFAM....


youtube.com/user/0stiffy0 - 23.04.2023 18:00 / 6PM
25
431

Komentáře (5)

Stiffy
Stiffy Administrátor Majitel filmového studia Level 142 14.5.2023 23:11

Next one - 15/05/2023 od 18:00 (6PM)
litva
litva Level 40 24.4.2023 12:47
Duchem jsem byl s vámi přítomen.. Ale reálně jsem to četl až dnes :( Tak třeba za dalších 15 let..
Stiffy
Stiffy Administrátor Majitel filmového studia Level 142 23.4.2023 20:24
Fanda013
Fanda013 Moudrý hráč Level 120 21.4.2023 20:49
Retweet, snad stihnu kuknout, vracím se 21h :D
Kikush
Kikush Nikdo Vyjímečný Level 140 21.4.2023 06:06
haha už jsem tady zas