Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

ApplePie Production v roce 2021

ApplePie Production
Stiffy Stiffy 6.8.2021
Zdravím všechny opět u blogu APP,
proč to píšu opět já, když se nijak jinak než svými znalostmi a vědomostmi nepodílím? No to ani já sám nevím. Alespoň mám však možnost nechat svůj mozek vyřádit a ukázat svůj skill na psaní příspěvků do blogu. Klaňte se, učte se!!!

Určitě se hodí oznámit vítěze snapbacku gta-mp.cz, který jsem daroval do soutěže, stal se jím hráč Vamy25, který následně i sdílel fotku, že mu cena dorazila. Tímto tedy ještě jednou gratulujeme! Tričko, na které se mě hodně hráčů ptá, do soutěže nepůjde. Chodím v něm centrem Londýna a lákám nové hráče.

Začneme shrnutím toho, co se událo uvnitř týmu od posledního příspěvku (když opomenu report ze srazu a soutěž). Popravdě, není moc o čem referovat. Po odchodu mé maličkosti z týmu veškerá tvorba dopadla na Couzu a co si budeme, je to velký nátlak mít za sebou tým lidi, kteří spoléhají na vaše natáčení a vymýšlení videí. Pro zbytek roku 2021 se bohužel Moviemaker Couza přesouvá mezi neaktivní členy z osobních důvodů, proto v nejbližší době z jeho tvorby nic nečekejte. Můžete se naopak těšit na tvorbu dalších Moviemakerů, a to navrátilce Hloudysse a také nováčka J4ckoba. Na oba tým moc sází a věří, že svojí tvorbou nezklamou! Ehm, pokud by to někdy někdo z nich nezvládal a plakal, pořád jsem tu já a rád všem poradím, samozřejmě bez nároku na honorář…. Na pozicích Moviemakera tedy aktuálně tvoří zmínění dva hráči + občas si někoho z týmu vypůjčím kvůli profesionalitě i já osobně pro svoji tvorbu. Hloudyss pár dní zpět vydal první díl z jeho série Short Stories of San Andreas, určitě doporučuji shlédnout a podpořit, jelikož jeho videa jsou opravdu na vysoké úrovni co se týče editu.


Společně s tím bych moc rád oznámil nový projekt a takový zkušební formát rozhovorů – WTLS Podcast. Proč to prezentuji zde a ne v osobním blogu? Protože web APP mi povoluje tam podcasty nahrávat a samozřejmě také RSS, díky kterému je možnost každý podcast mít i na Spotify! Každý díl moderuji já a dokud tu jsem tak nikdo jiný, takže pokud mě nenávidíš (případně mi přeješ smrt na covid *wink), raději to neposlouchej. Již dnes v odpoledních hodinách se můžete těšit na první díl, kde jsem vyzpovídal Haineho. Další díl je naplánován na přístí pátek a hostem bude jeden z prvních členů klanu RT. Podcasty budou k poslechu přednostně na webu ApplePie Production i na již zmíněném Spotify (ve stejný čas jako na webu, takže pokud to chceš slyšet první, hoď odběr) a také na mém osobním youtube kanále se zpožděním jednoho dne (a tím pádem i zde na gta-mp.cz).


Restrukturalizací prošel týmový discord, web, ale i samotné vedení týmu. Je teď více transparentní a všichni členové mají možnost nahlédnout do fungování, což za mě osobně je skvělý tah. Každá porada jak týmu, tak jen vedení, je poctivě zapisována, aby každý mohl vidět co se aktuálně řeší. Ve vedení tedy aktuálně nadále zůstává Cerv1k a Haine. Volná místa jsou neustále, případný formulář s přihláškou najdete na webu, ale upozorňuji předem, že ještě před přijetím je třeba si soukromě promluvit s jedním z manažerů (voice nebo text), který pak následně předá svoje poznatky a celkový pocit z Vaší osoby všem ostatním členům teamu. Přirovnal bych to k takovému vstupnímu pohovoru. Tak se pozná, zda má žadatel opravdu zájem o tým a tvorbu, nebo naopak chce prostě jen někam patřit. I to je jeden z důvodů, proč se tým skoro nemění a jak se někdo přidá, jen těžko se mu odchází – viz. členové od začátku roku 2020. Tím je právě tým ApplePie Production unikátní a jsem moc rád, že stále funguje a připravuje nové projekty. Díky všem za pozornost a zase někdy, pokud se do té doby někdo z nich nenaučí psát lépe. Čusíííík

-Stiffy


app-samp.cz | discord.gg/cdxfeUrs4m | www.instagram.com/app_samp/
35
334

Komentáře (6)

ZahradnikSB
ZahradnikSB Legendární hráč Level 43 2.9.2021 13:03
Hodně dobře napsaný Palec Hore
Stiffy
Stiffy Administrátor Majitel filmového studia Level 142 10.8.2021 13:01
Ahoj, jsem tu správně u gtacz? kdy bude nové video?lets play nikdy! :D
Lakys
Lakys Hazardní hráč Level 114 10.8.2021 10:22
Ahoj, jsem tu správně u gtacz? kdy bude nové video?
ReadyBoss
ReadyBoss Legendární hráč Level 117 6.8.2021 19:11
Už se těším!
Haine
Haine Level 191 6.8.2021 12:20
Pěkně napsané,jasně a stručně.
Stiffy je prostě fachman :D
Jak již bylo napsáno, nábor je otevřen a my se těšíme na vaše přihlášky!
Za APP
Haine.
J3njAck0b
J3njAck0b Zkušený hráč Level 46 6.8.2021 12:17
Úžasné jako vždy ;) na podcast se opravdu můžete těšit! Není nudný jako spousta podcastu, více informaci o Hainem, nějaké ty pikantní otázky! Rozhodně máte se na co těšit ;)